Да, при хистероскопија може да земат примерок и да се испита дали има воспаление. После 2 неуспешни трансфери сама си ги побарав овие испитувања, имав зголемен процент на нк (23%), примив интралипиди по шема на 3тиот трансфер и беше успешен
Devojkiiii ovaa e pred eden sat napraven testtt Sledno mi rekoja vo sabota da pojdam do labaratorijaa.
Здраво, сакав да прашам кој документи плус требаат за второ бебе. Првото ми е со инвитро пред 4 години.
Kaj mene 66% e sega ama rece deka ne smeta deka e zaradi toa. Inaku zemav I tacrolimus tableti nemase implantacija I so niv. Samo togas koga imav implantacija primav intralipid.
Togas odev Kaj Lazarevski intralipid primiv na den na transfer I posle uste ednas posle pozitivniot test.
За жал 2 пати го одев овој пат, првиот некако по страшно поминав сега ок (првиот пат се правев мн јака не се напив апче против болка и се зезнав) Апчето против болка испиј го кога ќе ги земеш тие 4 (2 под јазик, 2 вагинално). Првиот саат нема да има ништо потоа почнуваат болките и крварењето, издржливо е ама сепак нека има некој дома со тебе. Првиот пат сопругот беше дома, сега за второво чистење не ама по лесно поминав.
Девојки, ми останаа 5 ленти Profertil за жени, купени од Германија. Имаат важечки рок на употреба. Ги продавам по 1.000 денари од лента. Доколку некому му се потребни, слободно нека ми пише во порака.
Здраво девојки, ми треба совет од корисничките што користеле Нивестим. Ме интересира кој период го користевте, ако сте го користеле од добивање на позитивен тест до кога го користевте и како. Исто ме интересира кои доктори го даваат Нивестимот. Со докторот што ми го даде Нивестимот да го користам немам убаво искуство и не сакам да се вратам кај него, а сум бремена 8ма недела и не знам со кој друг доктор да се консултирам до кога да го користам... Секакви совети се добродојдени
Devojki na site vi posakuvam uspeh kako i na sama.sebe Dali na nekoja od clenkite i se naoga visok Prolutex 25 mg, kleksan 40 mg. I cyclogest vaginaleti 400 mg. Skopje okolina
Preku fondot ne kostase so dodatni inekcii okolu 500 e plus, a na privatno okolu 3.500 e. I bdw Devojki na site vi posakuvam uspeh kako i na sama.sebe Dali na nekoja od clenkite i se naoga visok Prolutex 25 mg, kleksan 40 mg. I cyclogest vaginaleti 400 mg. Skopje okolina