Jas sum koristela taka no ne od frizider sepak mislam deka nema problem ama ako sakas da si spokojna frli gi
Jas ke ti go kazam moeto iskustvo,posle skoro edna godina gledanje negativni testovi mi kasnese skoro edna nedela,edvaj se ubediv sama so sebe da kupam test.Kupiv i sabajleto pospana celata i jas kako tebe staviv na pogresno mesto i toa ne kapnav nekolku kapki tuku ubavo si isturiv urina.Mi tekna sto napraviv pa turiv i na mestoto za urina se pojavi i vtora bleda linija.Si go cuvam testot i den denes.So edna jako crvena i edna bleda linija e,i pozolten od urinata.Posle edna nedela od toa na eho bev mi konstatiraa bremenost i imase i srceva reakcija,Sega mojata bleda pozoltena linija ima skoro 17 meseci i mi go ispolnuva zivotot,za nego ziveam.Imam eden prekrasen zlatokos sin.Ti posakuvam i kaj tebe da bide kako kaj mene bremenost da bide,i da si rodis zdravo,pravo detence.Inace mojot test bese Sure Check
Женички, тоа што прашував, потврдена бременост. Жена од 48 години, со статус на хормони предменопаузни, прво инвитро, со еден ембрион (толку извадиле, не знам како оди тоа, не сум запознаена или па еден се оплодил и еден трансферирале, не знам) Не се обесхрабрувајте. Се е возможно. Она цело време беше убедена дека се ќе биде како што треба. Претходно го спремаше телото уште кога беше само на идеја да се подаде на овој потег. Ако сакате ќе прашам за режимот на исхрана и физичка активност, па ќе пренесам искуство или ќе и речам да се зачлени да ви пише.
Сакав да правам инсеминација кај Органџиски. Сите документи кои ги имам собрано до сега не ми ги признава. Требало да правам нови кај него во болницата. Тоа ви се случило низ другите клиники?
Ne,vo Sistina nisto ne mi rekoa kaj niv,se si pravev kada sakam.Toa go pravi toj samo za pari,si igra so cuvstvata.Idi si vo Sistina ili Remedika
да @sakambebe . се чуствувам како да ми продава од тие јорганите од 500 евра. Сите знаат дека оваа тема е многу чуствителна и си бараат тезги. Ми велиш дека моите 3 спрмограми се бедни со недоволно инофмации а ми даваш спермограм 3 пати за повисока цена, дополнет само со назив. Се мислам за Плодност. Ако и таму не ми направат пазар шема, ќе се дислоцирам во Скопјето
Jas ne znam za Plodnost,citajki vaka po forumov ne mi se dopagaat komentarite za niv.Ti si najubavo znaes kade ke odis,ama pazi kade ke si gi dades parite,da ne bide bas kako jorgani da ti prodavaat.A od kade si ti?
Да, да, и за Плодност читав лоши коментари. Сепак повеке доктори (кај кои имам правено испитување) ми го пофалија Таше како најискусен од ова поле. Во скоро планирам и со него да се сретнам да видам каква импесија ќе ми остави, ако не одам New Born, нема бегање од Трајковски
Bas za Tase jas citav losi komentari,ama sepak sekoj razlicno go dozivuva neli.So sreka kade da odis,i razgovaraj so poveke dr vidi kade ti e najdobro
@dimkovksa немам. ама во мај мислам дека ќе ја оствариме првата средба со докторот, јуни најкасно Мојот матичен др Николов и др Гетов од Валандово, ги прашав за мислење. И двајцата на прво место го стават Таше со најголемо искуство. Сега ќе одам на гости кај пријателка, која на второто инвитро остана бремена кај Таше. Друга пријателка, на прва остана бремена кај него, и второто природно и се фати по 2 години. Сепак на форумот читав дека малко се занесувал и не ги сакал многу тие со ваучер. Читав за девојка со крварење, скоро беше, се јавила да им каже, веднаш и рекле прекини со терапија. Ни да ја викат тие од Плодност на ехо или слично. Воопште не и дале внимание. Друго како што разбрав, Таше земал големи кредити за клиниката, и ептен форсира за пари. Според мојата статистика, го имат најскапиот спермограм во Мкд, 4.500 денари. Сепак за успешност се високи. На првите 100тина страна на фемина правев статитиска за успешност. Мегу превите беше Ремедика. Притоа сега ембриологот им е во New Born. На привите 100 страни и Сиситна се истакна со позитивни резултати, ама ете сега имат промени во функсионирањето и прават проблеми и за боцкање.