Нешто ме мачи, па ајде да ве прашам можеби некоја ќе може да ми помогне со една дилема. На 25.06 правев трансфер на 3дневни ембриончиња, вчера на 28.06 се боцнав со половинка Овитреле а докторот ми рече тест преку урина на 06.07. Е не е некако рано? Сега читав дека бета хцгто од инекцијата се задржува и до 10 дена во организам што може да покаже лажно позитивен, нели?
Те прашав затоа што првиот пат правев таму извадени 4 ј.клетки 2 се оплодиле ,другата ден ми се јавиа дека се распаднале шок беше за нас а само што се израдувавме. Не би одела веќе таму затиа што секој ижа свој маркетинг трик..не прашуваа дали сже со ваучер или привт.на секое...прв пат коа закажав јажав сопругот го чекам од странство и кога отидовме веднаш знаеа дури си запишале дека сме од странство и секое испитување таму беше..а терапијата од нивна аптека со кои "соработувале" пералана за пари. По др клиники др сами ти викаат оди напрај ажх, или крв или бждр на држав.зш да даваш пари овде на приватно респект за др клиники. Сега правев 3 то ивф 11 ден сум и очекувам дај боже