Точно е без печат е.Јас откако ќе го земам до сега, секогаш сум идела на трасфузиологија за да ми удрат пеат.Без печат ,не знам дали ќе го признаат.
Среќа ти посакувам,ќе кажеш резултат на природно ме интересира зошто исто планирам трансфер на природен циклус
Прв ваучер искористив на природен циклус но без трансфер бидејќи не успеа за да се замрзни. Го добив ваучерот на основ низок АМХ 0.7. Дали за вториот ваучер ќе ми одобрат со свои јајце клетки, некоја со слично искуство да не има ?
Ако хормоните ти се добри, тие што се за ваучер, не бараат Амх. Јас од 2022 год немам проверено Амх, сега на 39 год сигурно ми е под 1, ама другите хормони ми се добри. До сега не ми побарале Амх.
Женски денес ми е 10ти ден од трансфер сметајќи го и денот на трансфер на 3 дневни ембриони, правев домашен тест но не со прва урина излезе негативен имам ли простор за надеж или тоа е тоа
Во документите за првиот ваучер го поднесов и амх по препорака на доктор бидејќи имав само 2 инсеминации, другите хормони се во ред. Затоа ме интересира дали ќе дадат втор со свои јајце клетки
Колку години имаше кога поднесе за првиот ваучер? Убаво те советувале да не поднесуваш АМХ, тоа не го бараат ако другите хормони ти се во ред.
Да ве прашам, каде ги има измените во закон на сајтот на фондот? Навидно сега и со 0,5 АМХ одобрувале со свпи јајце клетки ама не можам да ја најдам таа информација на писмено. Исто така дека сега имаме право на повеќе ваучери, дека одговорт стига по мејл… Може ли некоја од вас да ми помогне да ги најдам?
Девојки после трансфер примав клексан ,пролутекс и циклогест. Имав неуспешно ин витро бета мала терапијата ја прекинав после 2 дена ми дојде . Кажете ми почнав да се плашам не аум ми во државава денес ми е 3 ден малку имам вртоглавица но жногу големи парчиња излагаат засирема крв, имав некогаш во нормална менструација но денес одаж 2 пати у тоалет дури осркам коа се сливаат дале е нормално колку нокт и подолги.плс
Normalno e, I mene prviot ciklus posle biohemiska mi bese cuden, naredniot ciklus se vrati vo normala.
Ок, млада си. Те прашав зошто после 35 мислам дека не бараат 4 инсеминации, само две. Ако ти се другите хормони во ред нема да побараат АМХ.
Normalno e ne se sekiraj.jas sekogas imam takvi parcinja od prviot pat koga dobiv ciklis do den denes.
Здраво девојки, може ли некој да ми каже каде се поднесува онлајн за ваучер? Се утепав барајќи на страната на ФЗОМ не наоѓам.