Super.samo da znaes deka ako primase na denot na transferot stop inekcija i taa moze da pokaze pozitiven test.
Ne, transver pravev skros na priroden ciklus so zamrznati embrioni. Primam samo kleksan I progesteron.
Nikakvi simptomi sega za sega. Prethodno imav edna vonmatericna bremenost kade sto gi imav site mozni simptomi i implantacisko krvarenje I edna biohemiska isto taka bez simptomi. Ti posakuvam sto poskoro 2 crticki
Cestitki so lesno da e. Jas imav transfer na 3ti juli. Beta treba da pravam po pravili na 17ti. Strav mi e da pravam test ili beta poradi nekolku neuspesni
Hello Би сакала да ве прашам колку време отприлика треба за одобрување на ваучер? Конечно собравме документи, утре ги носиме кај матичната, па чисто да знаеме колку трпение да собереме за периодот на чекање за ваучер
Ги средувам документите за ваучер и гледам дека на извештајот од хормоните не стои дека се направени на 3 ден Дали би ми направиле проблем?
Јас лежам и по саат време ама секогаш кога станам имам чувство дека се истекува... и така на мисла ми е дали доволно да не е заџабе ставање а се истекува