Spermogramot na mm bese i postar taka da morase sekako da napravi i tamu ama ko gi sporedi stariot i noviot ni rece deka imat golema razlika
ne mi e jasno samo zosto e takov odnosot koga tie sekako gi dobivaat parite dali nie ke im gi dademe ili fondot neli e isto?
Da i nasite isto posledniot bese mnogu los Dr.Tase mu dade nekoj apcinja da pijat vitamini se mislam i nema napraveno od togas spermogram pa se nadevam deka sega vo Maj ko ke ja pocneme postapkata ke bide podobar
@Lilit ako sakas prasaj ja i pisi sto i kako. Bas se raduvam za nejzinata bremenost. Te cekam da pises
Se sto vo sostavot sodrzi meckina sepa,e dobro za podobruvanje na spermogramot,zabelezi site tableti za podobruvanje sidrzat meckina sepa,i tribestanot i condensilot i .......
Јас сум кај Владимир во Newborn и сум презадоволна . Од кога отиде докторот таму рејтингот многу им се качи , мислам дека и цените почнуваат полека да ги накачуваат . Јас од документи има хсг , хистеро две , пап и брисеви , хормони , хепатит б,ц , крвна слика , мм еден спермограм и една биопсија , ( за две недели ќе ја имаме и новата ) хив и хепатитите за него, имам и нови хормони каде тсх е намалено на 1,40 и антителата негативни . Што друго е потребно , дали треба нешто друго освен нови хормони и хив ?
Gi ima samo vo Bitola gi pie veke 2 i pol meseci uste nema napraveno spermogram sega vo Maj ke pravi pa ke ti kazam rezultat se nadevam deka ke e podobren