Дали беше како на природен модифициран или ова беше на вештачки циклус мене ми беше така со естрофеми и пролутекс на вештачки трансфер
Jas iskreno nisto promena ne osetiv isto po pola bockav.Moze kaj sekoj e razlicno...Mozebi se samo misli nz..So lesno i ubavi misli niz procesot
Devojki ako na nekoja i se potrebni prodavam prolutex 5-2800den,cyclogest-800den,clexane 5-1200,takrolimus 10-600den.
природен е на природен циклус само овидрелот инекција и после прогестерон а вештачки е од почеток со естрофем и после прогестерон.
Zdravo devojki. Vcera imav transver na dve blastocisti i istiot pomina dobro. Sakam da ve prasam za sovet posle transverot kako da se odnesuvam i nekoi vasi licni iskustva? Vi blagodaram.
Јас првиот ден седев, лежев, наредните два исто се пазев ама почнав да станувам, веќе од четвртиот ден си терав нормално само без клекнување, без наведнување, без кревање било што. Пешачевме многу со мм прво по 15 минути па секој ден зголемувавме. Тие две недели мајка ми доаѓаше па она и ми правеше ручек и ми помагаше низ дома. Иначе пиев сок од калинка чист 100 %, по 200 мл дневно и дава на матката кислород, некаде прочитав дека помага за имплантација и да се задржи плодот. Пошто е природно и нема зијан, јас пиев.
Овој трет трансфер јас правев се нормално низ дома активности, лежење само кога ќе ставев циклогест, готвење, чистење, одење во маркет се тоа сама само без кревање тешко . Со среќа,те чекаме со позитивен исход ❤️
Здраво женски,гледам Санте плус се рекламираат зс ивф пакет за 2400е,дали некој има некакво искуство од таму? Ви благодарам