mene me faka samo nekoja panika da ne ne vored so imam mnogu jajce kletki da ne ima nekoja nus pojava zatoa shto mi e prvo invitro prethodno sum imala dve vonmatericni bremenosti
Здраво,девојки со низок АМХ колку јајце клетки добивте со стимулации? Многу би ми помогнале со вашите искуства
Здраво, од кај набавувате пролутекс по поевтина цена и ако може контакт, и дали е потребен извештај или рецепта за да се набави од Србија, Косово или Грција? Ви благодарам
Во Грција се 46 евра една кутија со 7 инекции, а во Врање мислам дека беше 43 евра. Не ти треба извештај ама ако го имаш од овде носи си го за секој случај. Јас ги купував од Грчка и не ми побарале извештај, ги има скорово секоја аптека.
Да не имаш случајно контакт? Прашувам дека друг човек би можел да ми набави, можам само да му го сликам извештајот.
Јас правев во Ремедика, не биваше без анестезија, па решивме да одиме со целосна, поспав малку , успешно беше земен примерок. Резултати 7 - 10 дена.
Zdravo, jas so mn. Mal amh imav 2 jajce kletki prviot pat i 5 vtoriot. Za zal sekogas neuspesno. So sreka devojko
Девојки после трансфер примав клексан ,пролутекс и циклогест. Имав неуспешно ин витро бета мала терапијата ја прекинав после 2 дена ми дојде .Со големи шарчиња крварење и ми траеше 4 5 дрна . Е сега втор циклус требаше,да биде на 01.08 но јас прокрварев 5 дрна порано малку и тоа при однос па запра траеше малку другиот ден немав ништо па после тој ден пак поручекта пак прокрварев а имав и менструални болки но сосем малку ко кафеаво ко црвенко, Сабајлево станувам со очекување ко за 2,ден обилно пак нема нисѕо сосе малку. Значи 5 дена пред датум за менструација де имам де неам по мн малку .Дали ова е ок дали некоја од вас членките го имала овој проблем. Сеуште нчекам здраствено се преселив во др,држава. Поздрав девојчиње мои
Со амх прв пат испитано 0,780 а втор пат 0,900 прво инвитро само две јк од кои само едната се оплоди, второто инвитро 6 јк од кои само 4 бластоцисти замрзнавме. Првиот пат само мериоферт и фостимон а вториот пат со Бемфола можеби разликата беше во терапијата.
Дали некоја од вас земала клексан со извештај од приватниве клиники? Дали го бараат во аптека или само рецептата?
Kaj mene i so meriofert mi vadea po edna i so bemfola po edna.a sega posledniot pat vo solun so meriofert 5 mi izvadoa ama samo edna stigna do blastocita.