Sekogas trpime nie pacientite na niv ne im e gajle ti kako se custvuvas ponekogas si vikam zosto gospode veke ne uspevam barem edno dete racete da ni se polni i da prestanam da odam po tie trnlivi patista sto veke me iscrpija premnogu sum razocarana sto veke i ke prestanam i sto ke e neka e ako e resil Gospod taka da ziveam neka e taka cel zivot nemozam so bolnici i doktori sto ne se zamarat da se oprajuvam
Za zal ovoj pat e dolg i trnliv ,epten bara trpenie sto site nie vo odredeni momenti gi gubime ima usponi padovi nervozi ama najvazno od se morame da mislime da ubavo i da se trudime da sme pozitivni .Eve i jas 4 neuspesni inseminacii,edna operativna histeroskopija edna biohemiska bremenost prirodno ,eve i denes samo edna j.k za invitro sto e znak prasalnik dali i ke se oplodi a imam 31 godina.Sekogas ima precka ama samo hrabro ,zdrastvoto ti e takvo kakvo sto e i lugeto se se pomalce i pomalce empaticni za zal .Sto e nashe ke si dojde ne se otkazuvaj
Deneska vrativ 1 top quality taka mi rece embriolog 3 den mi e doktorka odlici 1 pa ako ne se fati togas 2 Ostanati 6 isto se so super kvalitet rece embrionot e na mesto kade Sto treba da e zadovolna mi dade terapija E sega ja prasav kako sto posle transfer bidejki vo mk mi rekao leganje strogo 3 dena ( koga pravev prv pat dole) a tuka mi kaza odmaranje da ama ne cel den vo krevet leganje moze prosetki lagano i od utre da si teram so normalni aktivnosti bez vezbanje i sport I toa e Ajde site da iznanedime sega so positivnosti
И јас бев исто како тебе, со неуспешни инсеминации, години по контроли, терапии, операции и изгубени бебиња. Никогаш не се откажувајте колку и да е тешко, еве јас од сабајле си го гушкам тоа што го чекавме со години