Dali nekoja se nasla vo slicna situacija, denes bev na prvo eho i imam trojna bremenost, dvata blastocisti se fatile i ednata se podelila, dali imate nekoja vakvo iskustvo da podelite neznam sto bi ocekuvala ponatamu?
Prvo so srekja i so lesno da si imas skolska bremenost.Doktorot sto ti go vodi IVF procesot najtocno bi ti odgovoril na prasanjevo zatoa sto vo zavisnost od situacija dijagnoza na sekoja zena odlucuvaat sto i kako.
Devojki i zenicki 2 den mi e od transfer so blastocita so najgolem kvalitet i ocenka,ima li nekoja simptomi posle transfer,jas nemam nikakov simptom osven bolni gradi uste pred punkcija
Jas sum so namalen amh,od 3 folikuli mi izvadija na punkcija samo 1 j.k ,istata se oplodi i stigna do blastocita so najvisok kvalitet ,transfer imav na 5 den.Imav stimulacija so meriofert 2x75 ,potoa cetrotide i na kraj stop inekcija.Na kratok protokol bev vo New born kaj Hadzi Lega
Женски на 2ри ден од менструација се почнува со микрогинон ова за хистеро ќе правам во Систина но чекам менструација од прилика после колку дена те викаат за интервенција закажуваат брзо јас 3 пати сум правела таму но не памтам ич како што..