Не знам дали ме имаш читано претходно, маж ми беше со слична дијагноза кај него се дуплираше спермограмот со смеса од мед од еден медар што ја земавме. Види ако познаваш некој прашај има медари баш за плодност прават мед. Инаку пред медот имаше 3.9 милиони после тоа се качија на 8 милиони.
Да имаме земено мед со матична млеч и прополис. Јаде и јатки, се надевам дека ќе се оправи. Последниот пат беше со астенозооспермија. Ќе испитаме и днк фрагментација сега, па ќе видиме. Не знам повеќе што друго.
Повеќе да пешачи, да не носи тесни гаќи и облека, телефон да не става во џеб, лап топ во скут не, точак не. Маж ми се измачи гејмер е, и вози точак, не смееше сирот ни да игра зошто многу време се седи, ниту точак да вози. Мрзи сме за вежбање ама памтам дека многу ама многу пешачевме. Кај и да требаше да се иде ние одевме пешки.
Zdravo devojki ke pravam invitro veke primam terapija za stimulacija primam burselin i benfola od 300 ovie dva dena imam mnogu glavobolka mozno i pokacen pritisok obično mi e nizok mozno li e da e od terapijata ne sum se napila ni tableta za glavobolka da ne zgresam nesto bidejki primam za stimulacija inekcii ama ne se izdrzuva glavobolkata nekoja Slicno iskustvo ili nekoj sovet
Мене ми дозволија да пијам апчиња за главобока.Нормално е од терапијата,промена на телото,хормони.Вртоглавица исто така имав.Промените се нормални,сепак консултирај се со докторот.
Побарајте кај медар некој, ќе ви направи. Ова нас ни го направи пријател што чува пчели за свои потреби.
исто и јас бев, такви главоболки и гадење никогаш не сум имала како тие 10 дена, примав само бемфола и тоа на 3 дена ми ја накачуваа дозата ќе издржиш, јас не пиев ништо само пробував да одмарам повеќе тој период. Со лесно и ти посакувам успех
Здраво девојки, ке направам лапараскопија и хистероскопија во ГАК кај др. Тофоски. Има некоја искуство со др?
Пред 6 години,правев хистеро,лапаро кај докторот.Плус имав матка во форма на т буквата,која успешно ми ја среди.Топла препорака за докторот,во сигурни раце си.Што и да те интересира ,можеш слободно да ми пишеш.
Devojki 5den od transfer na blastocisti sabajle na vloskata kafeavo izmesano so utrogestan malku cinam bese no razmackano i na narednata edna dve kapki plus denes edinstven simptom mi e deka ke dobijam bukvalno ko sekoj ciklus.. nekoja da me utesi??
Devojki deneska bev na prvo eho na folikometrija do Sega primav četiri dena benfola od 300 i doktorot ne e bas zadovolen slabo reagirat jajnicite od deneska mi dade i meriofert da stavam mnogu se razocarav i odozgora morav da gi dokupam mnogu malku pokriva fondot izgor se skapi ne znam sto da pravam nekoja so Slicno iskustvo vo ponedelnik pak na eho ke vidime kako ke e
Имплантациско или од прогестеронот што го примаш вагиналноЈас минатиот трансфер на 4ден имав кафен исцедок,позитивен беше тестот.Ти посакувам успех
Не се плаши,еве јас сум бремена со второ.Ако не ми ја средеше матката,немаше шанси да се износи бременост.Само позитивна мисла.
Професионалец. Нема да згрешиш. Многу искуство има. Јас имав кај него правено лапаро па потоа хистеро и се помина во најдобар ред.