Првите два трансфери исто,на 5-6 ден кафеав исцедок и продолжи во менструација (неуспешни). Сега трет трансфер на 6ти ден кафеав исцедок и менструални болки и траеше еден ден, после два три дена пак исто кафеав исцедок и болки траеше два три дена и во 8ма недела пак кафеав исцедок и при ултразвук свежа црвена крв на сондата, траеше еден ден ,а ембрионот цело време е во ред со срцева акција од 6та недела и терам 12 недела Имај надеж чуда се случуваат. Инаку константни менструални болки до 10-11 недела деновиве малку се намалија.
Devojki mnogu se plasamdali ke dojdeme do punkcija vcera mi bese 4 den so stimulacija so benfola od 300 me vide doktorot na eho ne vide folikuli mi dade od vcera i meriofert do ponedelnik pak na eho i da proveram estradiol vcera nizok mnogu se plasam deka i ovoj pat pred da pocne ke zavrsi nemam veke sili da odam podataka
Здраво женски, пак јас.. од вчерашната контрола после неуспешна пункција тоес празен фоликул... докторот ме виде на ехо ден 15ти од циклус и немав ниту еден фоликул и имав фоликуларна циста на лев јајник, според тоа ми рече да не се мачиме и да почнам да си барам донор и да одиме со донирани јајни клетки, светот ми се сруши... Дали имало случај во кој при потрага по донирани јајни клетки се случила природна бременост?
Кај тие со намалено амх, фолекулите варираат од циклус во циклус, треба да се погоди циклусот. Следете со доктор секој месец, да се начека убав фолекул, може и за пункција на природен циклус. Една јајце клетка ти треба