Ke izdrzis i jas imav isto jaki bolki i mene mi izvadija skoro 20 j.k i plus deka sum so pcos jajnici i plus ima sitni sto ne gi izvadile i tie pritiskaat i plus sto te imaat punktirano...lezi mnogu odmaraj ili javise kaj sestrata prasaj sto ke ti kaze...mnogu tecnost pij...da ne dojde do hiperstimulacija
Sigurno e od toa sto bile mnogu jajce kletki.Odmaraj naspise utre ke vidis keti bide podobro.te guskam
Ista sum i jas toa ni bese problemot sto dojdovme do in vitro policisticni jajnici fala vi na sovetite srcki mi ja smirivte psihata ve guskam i jas vas
Ne mi se brzase, sakav da smiram malku tempo, a ne kako muva bez glava da shetam samo po bolnici. I si rekov taka neka bide I eve mn brgu mi proleta mesec dena. Fala vi na site na objasnuvanjata, ke se snajdam.
Kaj nas pak ne uspea rabotava. Zamrznatite jk navodno super gi odmrznale spermatozoidite top bile ama i so icsi nisto ne se oplodilo (uste ne mi e jasno kako moze). Ima li nekoj posle vakvo nesto praveno nekakvi ispituvanja? Nie pravevme i kariotip se bese okej demek ama ....
Dragi moi imam edna nedoumica pa ako moze nekoj sovet. Sega za sega neli se pokaza deka ima bremenost i na kontrola kaj Petanovsku sum na 5 maj, ama jas inaku primam sekoj mesec vakcina protiv alergii vo drzavna na klinika kaj Dokic, pa se mislim dali e bezbedno da ja primam i sega koga sum bremena dali da ja prodolzam, iako ja primam od septemvri mesec. Togas Dokic mi rece deka ne vlijae nisto na bremenost i deka vakciniralr i bremeni zeni. Ako ima nekoja od vas bilo kakva informacija ili iskustvo za ova neka mi dade nekoj sovet
Jas celata se naeziv dodeka go gledav i placev Zosto takvi raboti se slucuvaat, nevino malo covece Kako moze mirno da spijat nashive doktori.
Devojki sakam da ve prasam po kolku dena vi traelo menst posle ivf.Inaku na mene odma mi dojde prvite dva dena pomalku narednite tri strasno eve i denes isto.Inaku normalno mi trae do pet dena
Вака кога си водиме статистика кој кога тест прави па и прозивање е многу голем терет. Мислам сите може да се стрпиме да си каже феминката кога сака да си каже.
Како после испит кога се дава отчет дали положи, како помина.. Јас затоа никад не кажував кога полагам Теретот е скоро ист
Jas ekspresno zavrshiv rabota posle vashite instrukcii. A ne cekav ni moj termin, nemase guzva, pa I avtobus si fativ, se vrakjam doma veke
http://informacionamedicina.com/za-nas.php Дали знаете некое искуство со ова?Се мислам да одам на консултација.
Beta hcg 560 ml prodolzuvam so istata terapija i za dve nedeli na kontrola, sega samo gospod da ne cuva