So lesnooooo pepapa imaj ubava i lesna bremenost gospod da e so vas toa e najbitno.Cestitkiii od se srce
Ako sakate da mi kazete cena na in vitro vo sistina na privatno i iskustvo so doktorkata Snezana Adamoska
te molam kazi mi dali znaes kolku e invitro vo newborn samata postapka posebno i ako imas informacija za pregledite zaedno .pozdrav
Fala vi na site za cestitki i site vo najbrzo vreme da se izraduvate, gospod e golem i gi slusa nasite molitvi
Слободно јави им се на телефон но сигурно приватно е околу 2000 евра. Јас биопсијата таму ја плакам 48.000 денари. А ехо преглед кај Трајковски е 1500 денари, а за 4Д немам информација колку пари е.
Здраво девојки, Се спремам за ивф, пиев циклопрогинова 21 ден, се боцкам со супрефакт 0,5 мл, денес ми е 8 ден откако завршив со циклопрогиновата и сеуште не добив циклус. Се јавив во клиниката ми рекоа наредни два дена да се боцкам со 0,2 мл супрефакт и ваљда ќе добијам. Има ли некоја од вас слично искуство и што значи доцнењево за целата постапка? Дали може цел протокол до сега џабе да ми биде, и да треба се одново некој нареден циклус?