А немаше никакво „крварење“? Ни како црно, густо?! Обично после контрацептиви и супрефакт, нема некое обилно крварење.
Ako sakate da mi kazete cena na in vitro vo sistina na privatno i iskustvo so doktorkata Snezana Adamoska
NAJDOBRO da si se javish sama i da se informirash poshto cenive vrtoglavo se menuvaat ,jas minatata godina plativ 2000RE MEDIKA
а каква врска има прв или втор обид ја да си прашам за мене и колку разлика треба да има од едниот обид до вториот
Првиот пат не те знаат, вториот пат имаат искуство со тебе, како реагираш на терапија и сл. Разликата е околу 300 еур.
Ako moze nekoj sovet feministki veke pocnuva nervoza da me faka!!! Vcera vecer pa pocna nekoj iscedok ama ovoj pat bese mnogu jako so temno crvena boja i jako kafena boja. Utrovo otidov i pak napraviv bhcg test i mi bese 4490 vrednost inaku mi e 19 den od transfer. Vo tekot na denot imav jak iscedok duri kako mligava tecnost vo temna boja. se javiv vo remedika i mi rekoa da prodolzam so terapija i sa dodadam progesteron depo. imate li nekoj sovet ili iskustvo kakvo e tecanje sto e nalik na menstruacija na 19 den? imali sansi da znaci doaganje na ciklus i sa nema bremenost, ama betata deneska mi bese 4490. POMAGAJTE SO SOVETI
Prodolzi so terapijata i primaj progesteron depo i lezi ako za utre ne namaluva zadutre odi neka te vidat na eho,jas imav kafeav iscedok od 6 nedela do 8 ama toa bese oskudno
Ako moze nekoj sovet feministki veke pocnuva nervoza da me faka!!! Vcera vecer pa pocna nekoj iscedok ama ovoj pat bese mnogu jako so temno crvena boja i jako kafena boja. Utrovo otidov i pak napraviv bhcg test i mi bese 4490 vrednost inaku mi e 19 den od transfer. Vo tekot na denot imav jak iscedok duri kako mligava tecnost vo temna boja. se javiv vo remedika i mi rekoa da prodolzam so terapija i sa dodadam progesteron depo. imate li nekoj sovet ili iskustvo kakvo e tecanje sto e nalik na menstruacija na 19 den? imali sansi da znaci doaganje na ciklus i sa nema bremenost, ama betata deneska mi bese 4490. POMAGAJTE SO SOVETI
Jas da si kazam si gi zemav bebuskite denes vo mese i domce si gi donesovme so gospod napred kaj site i kaj nas uspeh