So lesno neka mi ti e da si uzivkaat vo narednite 9 meseci vo meshko....Odmaraj si uzivkaj si gali meshko i za 14 dena navivam za visoka beta
Good luck @Miami1 Cestitki @nn@ ajde so Les cela postapka I so dvoen uspeh @malecko87 uzivkaj Sega milicka , opusti se maksimalno, mislime pozitivno , za dve nedeli so dve crtki I so dve
Pilotce mene do 10 nedela sto ne mi istekuvase od temni do vo sekakva boja iscedoci i plus krvarev, prviot pat nekolku kapki, a vtoriot mnogu i me zadrzaa vo bolnica, vazno e da te vidat na eho da ne ima vnatresno krvarenje, ama tebe ova ne ti e krvarenje, ete i preventivno ti dale progesteron depo.
Devojki jas nemam iskustvo so mikroginon.Mi rekoja samo da pijam od 4den menstuacija.Potoa kako se prekinuva?Koj den treba da odam doktorot dame vide na eho?
Ако не ти напоменал докторот цело пакување ќе го испиеш па после 4-5дена ќе добиеш и одиш на 2-3ден од циклус за да ти проверат хормони.
Нема проблем,јас кога ги пиев докторот ми закажа преглед 5-6таблети пред да ги допијам,ми ја продолжи терапијата и почнав да се боцкам со Суперфакт.Можеби е добро да се чуеш со сестрата
Fala vi devojki prekrasi ste site da si docekame radost sakav da ve prasam moze li i na strana da lezam ova na grb ne se izdrzuva cela nok imam bolki vo kicmata uf celata sum vo grc i dali mozam so svitkani kolena da lezam krenati ili podobro obicno pravo glupi prasanja ama me ubi psiha uste odma stvarno bile najteskiot del od cela procedura lezenjava pozd