Neka e so sreka i so lesno najprvo, stom si dosla do ovde, teskoto si go pominala. Otsega natamu, daj boze samo lezenjeto neka ti bide problem. I toa so golem mesko..da ne znaes kade da se zavrtis i da klocaat nodzinja vnatre Koga pravev jas transfer, istite prasanja gi imav. Sestrata mi rece deka vsusnost najloso sto sme mozele da napravime, e da ostaneme vo edna polozba i da se zdrvime taka. Toa bilo strasen sok za celoto telo i organizam. Od aktivno, naednas da go prinudime na pasivnost i horizontalna polozba, bilo pogresno. Znaci odmaranje, relaksacija, da, ... no ne da se odi vo ekstremnost do stepen na bolki vo teloto od lezenje vo edna polozba. Srekno mila, pa da ne izraduvas so visoka beta
Srcka znaci me napuni so energija fala ti na odgovorot ti posakuvam i jas na tebe slednovo dupla sreka zatoa sto zasluzuvas i ti i site nie mnogu si hrabra i pozitivna te guskam najmnogu
devojki deneska gi zemav vrednostite od testot 2.93 sto znaci toa dali nekoj znae dali voopsto e dojdeno do zacnuvanje
So sreka na @Miami1 sto piskoro vaucer i odlicni vesti cestitki na @nn@ i viskoa beta i na @malecko87 i posakuvamdvojna sreka
Вакви се референтните бројки: небремени жени: < 5.3 бременост: до 2 гестациска недела:16-156 2-3 г.н: 101 - 4870 3-4 г.н: 1110-31500 4-5 г.н: 2560-82300
@malecko87Mozes da se vrtis slobodno na strana pogotovo na leva i se preporacuva radi dobra cirkulacija..Jas si lezev taka i so svitkani kolena no ne do stomakot za da ne se stiskas...samo na stomak ne...gledaj si filmovi komedii,relaksiraj se,odmorisi se naspijse...Ono ovie denovi vo iscekuvanje ne se lesni 300 misli ke ti se izvrtat no moras samo pozitivno i da si vikas deka mora da uspeam ovoj pat i gali go meshko...Mene mi pomogna fotostimulacija na razvoj na embrionot.Ajde ke pomine brzo se sto e broeno mine brzo
Jas nikogas ne sum pravela vakvi testovi beta hcg samo obicni, pozitiven ili negativen, vo Sistina mi bea mnogu skapi Malecko mozes da lezis kako sakas, jas si lezev kako mi e ubavo, na grb, na strana, nozete prviot den gi krenav na visoki pernici, kako mi bese ubavo taka samo ne lezev na stomak
zenski stativa maticnata ne moze dva dena da mi go potpise baranjeto,sistemot ne raboti.utre ke mi popise na raka so pecat pa posle praznicite ke poddavam direktno skopje vo fondot. kolku i da se brzas, gjabe e, se se slucuva koga sto treba. srekni praznici mili moi borci, i toa so najvisoki cinovi. vladava treba da ni dade borecka penzija
Драга,јас ги пратив по пошта препорачано пошто во фондот не ми ги примаа им забраниле да ни посредуваат во пренесување.Така да не се изложуваш на трошок и вака функционира
Feministki imate li nekakva informacija dali vo prvite nedeli od bremenosta e dozvoleno doktorot da te gleda so vaginalno eho, sali e bezbedno za plodot?
Sabajlevo na brisenje imav bledo kafeno a denes i utre mi bese terminot za dobivanje, se plasam mnogu
I ovaj mesec nisto od mojata postapka za ivf, a tolku se nadevav denes na vtor den od dobivanje bev za proverka na hornoni no dr. mi kaza ima neprsnat folikul. Sekoj mesec so nekoj problem od januari cekam... i nikako
Feministki imate li nekakva informacija dali vo prvite nedeli od bremenosta e dozvoleno doktorot da te gleda so vaginalno eho, sali e bezbedno zaplodot?