Mozes da kasnis so kleksanot jas fraksiparin bockav sabajle i nekogas vo 9 ili 10 ili 11 nemaj gajle ne se plasi mozes koga ke si dojde da te bocni...a zasto sama nemozes? Jas sama se bockav maz mi koga bese prva vtora
Uf pa ne sum probala vo raka sama jas sum levak i neznam kako bi se bocnala se on do sega me bocka ama od zort ke se naucam ako treba hihii fala vi srcki na odgovorite
Devojki moi mili sopatnicki sega bev kaj mojata maticna zosto posle nekolku dena od zavrsena menst povtorno mi se pojavi nekoe slabo krvarenje pa sekakvi misli mi se svrtea vo glava,pa rece od hormonskite terapii.....Ama drugo sakav da kazam mi veli vo poslednite dva meseci izdala deset upati za invitro za razni bolnici Plodnost Remedika Sistina i nitu edna ne dosla so pozitiven rezultat barem da se fatese kaj edna veli barem da dojdese do bremenost.Luge sto se slucuva zosto taka nacisto me razocar Slobodno eden do dva saati plus minus ne e problem toa vazi za site lekovi
E i jas toa i go kazav ovie maticnite namesto da ne ohrabrat tie kakvi informacii ni davaat!Tuku zenicki dali nekoj ima iskustvo so toj medot od babata i dedoto od Stojakovo da jadel na nekoja mazot
aman be jas cekav samo vaucerot da mi stasa bev mnogu sigurna deka ke uspee sega odkako mi stasa vaucer mnogu se plasam mislam deka nema da uspee ama sepak treba da imame verba i nadez nikogas ne se znae samo pozitivni da bidime gospod da e so nas .bas i jas se zacudiv kako nema ni eden pozitiven rezultat ,sto se slucuva?
Zeni kazete dobar transfuziolog koj bez probem ke mi dade izjava za refundacija na parite za kleksanite
Sekoj so svojata sreka ete citame nie ovde kako se uspeva i od prva i toa so polosi slucai...Seto toa e Bozja rabota sto da pravime nie sme golemi borci i ljubovta megu nas i partnerot e uste po golema(barem kaj nas e taka)i ne se otkazuvame prodolzuvame napred mora da dojdat i nasite pet minuti,velat Gospod zabavuva ama ne zaborava!
Овој податок не ми е познат, гинекологот што ми го правеше ми рече дека цела година важи но послрден е зборот на тие од комисијата.Српак да не се обезхрабрува нека си прати док. можеби и така ќе минат
Zenski pomos denes mi e 9 den od transcer preeska na brisenje imav kafeavo mnogu minimalno a sega na sekojdnevnata gledam krv crvena lele mnogu se playam cela se tresam se javiv vo born mi rekoa odma progesteron depo da primam i da miruvam i da ne pijam aspirin vase iskustvo