Napravi si test denes.krvta moze da bide i pozitiven znak vo ovoj period kaj tebe..nemoj da se stresuvas tolku nema potreba..
Imav proliv i sto da vidam na brisenje umam celo vreme krv crveno nakaj rozevo ne tece ama na brisenje imam dali ova znaci kraj na mojata sreka ili ima nadez lele se plasam da ne mi dosla vesticata dajte nekoe iskustvo sovet
Од мене а претпоставувам и од сите други совет треба да ти биде да бидеш трпелива и да почекаш. Направи тест, ако е негативен почекај уште некој ден па повтори го...ако е позитивен радувај се )) Што друго може да ти се даде како совет...Сите знаеме добро како е, ама мораме да бидеме трпеливи и смирени, вака ништо нема да решиш, макар и со експлицитно опишување на исцедоците
Fala na sovet mila resiv utre da odam eden den porano preku krv da vidam nemozam vise da se stresuvam sekoe idenje vo wc mi e so strav ne mi tece ama na brisenje imam sto e rabotata neznam a da ve prasam dali znaete dali i pokraj progesteront moze da probie vesterkata ili od kako se prekinuva so tarapija mene od toa mi e strav tie denovi mi se pozd do site
Sekoj so svoja prikazna i individualno e se... Ne sakam da te plasam no jas i pokraj progesteronot sto go primav i cela terapija prokrvarev...no mene mi tecese krv znaci daaaaleku e od ova tvoeto...i kaj mene bese drug problem....Ova tvoeto mi lici na dobar znak deka mnogu zeni taka krvarele minimalno i si rodile...zatoa ti vikam nema pravilo i nemoj molimteeeee da se plasis i stresiras...taka pravis uste poloso...jas beta hcg si napraviv na 13 ti den i mi pokaza ubava visoka beta...napravisi i dosta se izmacuvas za eden den ne menuva nisto..Jas i domasen test pravev na 12 ti den pa pokaza pozitivno...isto i na 13 ti i donasen i preku krv...smiri si se sega utre ke e golem den ke castis tuka osekjam jas
Daj Boze mila da se raduvame zlaten gospod kako resil taka ke bide utre od sabajle odam da napravam betahcg pa ke vidime fala na sovet
Taka si e Gospod e golem i ke e so tebe i tie dve srcenca vo tebe...samo molimteee poslusaj me ne se nerviraj stresot bas sega ovoj period voopsto ne ti e potreben...utre stiskam palciiii od se srceee za visoooooka betaaaa te gushkaaaam
Devojki sabajle napraviv test domasen imav doma od onie za utrinsko eftinite i bese negativen bevme preku krv i cekam rezultati posle 2 veke nemam nadez imam uste krvarenje sestrata mi vikase da ne se pustilo ednoto pa zatoa krvaram ama testov bese pa negativen toa e sto e zlaten Gospod samo ke cekame
Dobro utro i srekna sto srekna najsrekna nedela i plodna neka e. Ajde koj e za nedobi @malecko87 koj den ti,moze e uste rano za da pokaze pozitiven. Znaes deka sekoja zena e prica za sebe. I da znaes cuda se slucuvaat samo te molam namali malko so mislenje sto kako zosto stres najmalku ti treba sega. Ajde Gospod e golem malku pozitivno te guskam
Prviot del e greska bese za druga tema napisano,se izvinuvam ne znam kako se pojavilo tuka uste ednas se izvinuvam