Feminki, jas ja zakazav prvata inseminacija za vo ponedelnik rano sabajle Stiskajte palci... Folikulite super bea na 8 den eden vodecki od 16,7 mm, drugi uste 4 pogolemi okolu 10,11 mm. Edinstven problem e tenok endometrium, potocno pisuva vaka: endometrium trosloen 4 mm?! Zaradi ova d-r Trajanova mi dade estrofem, so toa sto ne mi objasni kolku dena treba da go pijam, ziv haos bese kaj nea denes. Valjda u ponedelnik posle inseminacijata ke go prekinam?
Prvpat slusam za vakvo nesto. Jas naracav dva proizvodi, metilfolat i CoQ10 i mi stignaa na vrata doma.
А рак на дојка...рак на јајници... што подолго ги пиеш тоа поголем е ризикот. ММЕ. Хормониве ќе не изреметат, луѓе... ама што да се прави, ќе се пијат, нели се за бебе
јас моментално сум со крената коса. ги пиев после хистероскопија ама од ремедика ми ги дадоа во хартивче замоткани, немаше упатство па не се ни замарав што пијам. ова сеа шо го читам, се наежив боже...
не ми спомна ништо за ова. ми рече добро па и не е толку тенок, расте 1 мм на ден, значи до понеделник треба да биде 9-10. ај естрофем земи и се глеаме у понеделник. толку.
E pa ne moze na carina ili neznam kade da te baraat, si imas napisano adresa kade i na kogo se vrsi dostavata. Otkako ke stignat vo Mk, ponatamu si prezema brza posta i ti gi nosat doma. Duri i licno treba da bide doma onoj na cie ime e pratkata za da potpise i da primi, inaku pravat problem.
Од Ups ја вршат испораката и нели ти пишуваат до кај е пратката, можеш да ја следиш и ми пишаа clerance information required a mising commercial invoice is cousing a delay. Веројатно од испраќачот. Па се јавив тука во Ups о ми рекоа не е тргната според тракинг број. И дека ако се лекови на царина се подигаат. Незнам ке видам
Е сеа она што ме загрижува е што не ми рече ништо ни за стоп инекција, што ако се случи овулацијата ден-два пред закажаната инсеминација...не знам како од ракав да го извади ова понеделник...као денес 16 мм фоликул, 17, 18, 19, 20... дојди во понеделник!