Pocekaj, i kaj mene prvo pokazuvase deka od holandija se stignati vo germanija, a potoa deka povtorno se vrateni vo holandija.. no za 6-7 dena mi pristignaa.
Ne se zagrizuvaj. I stop inekcija koga stavaat, posle nekolku dena e tansferot. Sto e tvoe, ke si dojde. Sigurno doktorot znae sto pravi. Glavniot problem so nas zenite e toa sto nesto sme procitale, i ke si voobrazime deka mnogu znaeme. A vsusnost, samo nepotrebni nervozi si pravime. Opusti se, toa e najdobroto sto mozes da go storis za sebe.
Jas za ovie estrofemot go prasuvav dimitrov deka 3×2 se pijat....mu vikam doktore detevo da ne bide sirace i mi rece ne se sekiraj hormonskite promeni od bremenosta se mnogu pogolemi i poopasni od ovie si znaeme nie sto praime....ne deka neso mn me utesi sepak na eho na sekoi 6 meseci
Мене по 1 дневно ми пишаа....ваљда не е толку страшно, не дека ги немам пиено, и цикло прогиновата се исто штетни, а тие 3 месеци ги пиев...така што, се ќе се истрпи...
Ако пратката ти е повеќе од 20евра се праќаат на царина и плаќаш лежарина, еден ден 1200ден ти е ќе мораш да ги подигнеш од таму, а нема врска дека се ,,лекови,, и таму ќе кажеш суплементи тоа и се. И кога ќе одиш испринтај си го плаќањето ќе ти бараат Кога ќе стигнат ќе ти се јават од брза пошта.
A inekciite gi zaboravi...suprefakt e primarno za rak na prostata (sto nie uopste ja neame) i puregonot za stimulacii...jas koa pocnav da citam po upatstvata malce mi falese pet sken da si zakazam
Едно прашање @Natasa. P и @tiha колку плативте за испорака на лековите од овој веб сајт? Мене ми покажува 100 усд?!?!?!
за кариотип се пуштени термините за јуни. На кој му треба нека закажува одма. За женско од гинеколог, за сопругот од матичен лекар треба упат. Еве што видов сега на мој термин.