Ne...kakvi 100dolari. Okolu 10 evra bese za drzavi vo Evropa, a koi ne se clenki na EU, ne me drzi za zbor. Eve se obiduvam da go najdam, ako uspeam ke ti pustam link.
Ah be zenicki... Si rekov ovoj pat ke molcam, ne zboruyvam, ne pisuvam, belkim ke uspee, belkim ke bidne rabotata. Nie napravivme transfer na uste dve embrioncinja. No, povtorno ne uspeavme. Denes go napraviv testot, ..nisto. Sega ni ostana uste edno embrionce, posledno od zamrznatite sedum.
Of bre Natashkeee... kako be taka??? Sto vika Ivanovski??? Abe mora da ima nesto sto ne se implantiraat embrionite... Daj odi i na vtoro mislenje kaj Birol da vidis sto ke ti kaze!
Ah be Nataska... Celo vreme te pratam, pa ne e fer .. No ne gubi nadez, mora da bide. Edno ama vredno embrionce,toa ke bide junakot. Ostani pozitivna i samo napred. Te gushkam
Ајдеее жал ми е Наташа! Јас си викам оваа ќути, па ќе изненади пријатно. Тоа е, животов не е лесен ич, собери душа, трпение и одиме понатаму
Ne e fer kukla, navistina Nemam napraveno drugi ispituvanja. Ivanovski rece deka sum bila pokriena so terapija duri i da ima nekakvi mutacii.
A da znaes kolku se nadevav ovoj pat, si mislev, koga ke im pisam na forumot deka sum uspeala, bas ke bidam primer za toa kako tvrdoglavosta se isplati. Sakav da bide iznenaduvanje.
@Natasa. P твојата порака е на место. Its not over until I win!жал ми е што излегло вака, ама... ја имаш сета поддршка од сите на форумот, и ти посакувам многу среќа во најбрз можен рок
@Natasa. P dusicko ne znaes kolku mi e zal go osetiv na koza nema zborovi sto moze da ne utesat ama sekogas posle dozdot ide sonce zlaten Bogkeni gi napolni i nas racete ke vidid te guskam najsilno milicka
Некогаш гинеколозите се прават многу специјалисти. Откако се консултирав со еден куп доктори од други области, сфатив дека овие првите само спроведуваат техника, а се останато треба друг тим да го работи!
Tuka sum mila... Poleka se pribiram od se sto mi se slucuvase...ostana bolka i praznina,no i jas odam ponatamo. Nema zapiranje... Vcera bev na prv pregled kaj Petanoski, rece zasega ranata od carskiot i matkata se vo red, no nisto ne mozeme pred Septemvri. Taka da letovo ke pauzirame, pa od naesen so novi sili... Mm mi se luti, zosto forsiram ivf, veli nekolku meseci da probame prirodno...a jas sakam da letne vremeto i da dojde Sep.mesec...izgorev za bebe (kako i site vie tuka)
M Mila moja boli mnogu znam ama morame napred da gledame pozitivno toa e zivotot ponekogas ni dava tezina...
Ke dojde I septemvri, I nie go cekame ama ne so tolkavo netrpenie,bidejki mora prvo od bakterii da se iscistam. A vremeto si leta, da znaes, brgu ke dojde septemvri. Do togas sozemete se, napolnete ja glavata so pozitivni misli, za da ima pozitiven rezultat. Se otkri li pricinata za nerazvivanjeto??