Dovolno e 4 dena miruvanje, moze da stanes malku po doma. Po moe mislenje glavno e ti da se oseqas ubavo, kako ti e tebe dobro taka napravi. Inaku za bolki vo jajnicite kaj sekogo e ralicno, nisto ne mora da znaci. Misli pozitivno i uzivaj. Mene istoto me caka od utre
Devojki da ve prasam dali smee posle neuspesno invitro da se ima odnosi znaci pominaa skoro nedela dena i od kako imavme imav bolki i utredenta obavezno na brisenje po malku krv evw skoro 17 dena se pominati od kako imav krvarenje i pak znae da mi se pojavi nabrisenje normalno li e ne li eiskustva vasi? Pozd
Malce nejasno sum pisala prv pat imavme posle nedela dena od krvarenjeto a sega veke se pominati 17 dena i koga imame posle pak znae da mi se pojavi krv na btisenje izvinete na nejasnosta
I jas posle invitro imav dolgo vreme krvarenje. Dr mi rece deka od hormonskata terapija. Jas toj meses duri 2 pati dobiv.
Ti se spremas za vtori?Kaj ke pravis i sto ne bese vo red so prvoto.Moze ne mi e prasanjevo na mesto.Izvini ako nesakas ne mi odgovaraj
Da jas se spremem za vtor transfer, ke pravam vo Newborn pak a ne znam sto ne bese vo red so prvoto. No ovoj pat sum so zamrznati embrioni i ke vidime sto ke bide.
jas uste nemam napraveno transfer no sestrata koga mi ja kazuvase procedurata mi rece deka tie dve nedeli moram strogo da miruvam
Mene mo rekoa prvite 2 dena sekade razlicno ama deka mozam da stanuvam samo da ne digam tesko da ne idam po skali i da ne se nerviram.Ama ajde ne se nerviraj sako na karanje me tera
da sega si pod stres kako ke bide I se drugo samo relaksiraj se ne misli na toa I ajde so sreka cekame ne se sekiraj bidi samo pozitivna so sreka neka ti e cekame || so lesno
Devojki mene vcera mi bese transferot I bas dobro se custvuvam.I mene mi rekoja da miruvam samo ne mnogu da se izlezuvam da se ponasam normalno,ama sepak jas se pazam mnogu se plasam normalno. 06.06 ti treba da napravam test pa se nadevam ke ima dobri vesti