Ke moze li da mi kazete od Bugarija dali ima nekoj poracano metilfolna kolku tableti od kolku mg i cena i koe e trgovskoto ime t.e.pod koj naziv moze da se najde
Jas licno ne primetuvam zasto stalno stavam gel.a i cink pijam pa povekje na nego ja prepisuvam zaslugata za pobrzo sto mi rastat...
Jas poracav ima 90 tableti i se okolu 5€ (ni tolku mozebi) neo folat se vikaat prebaraj nazad na forumive imase i slika.jas ne sum doma a podocna ke ti ispratam slika.
Devojki jas utre pocnuvam dase bockam so suprefact,ama nemozam da najdam spricevi od 1 ml gravirani so 0.1,0.2 pa natamu.Dali znaete kade mozam dagi najdam oti so pogolemi spricevi neznam dali tocno keja pogodam dozata.Kese bockam sama.
Da spodelam so vas edna ubava vest samo sto dobiv vnuka od brat da mi r ziva i zdrava.Daj boze i nasa glava da si docekame.
vecna vnuka da e zdrava I ziva golema da raste I da bide gordost na mama I tato. Pa sto pobrzo kaj site nas
Mene do nedela ke mi bide 7 dena pd transfer a togas ke pravat mekici ke mozam li i jas da otidam koe e vaseto mislenje?