najsigurno I najdobro e da si go prasas lekarot I uste exnas cestito vnuka I daj boze kaj tebe da bidat ||
Vazni se prvite 3 dena da se lezi poveke potoa do 5tti den moze da se dvizis niz doma ili kratko da izlezes, no samo kratko, da odmaras poveke, po 5tti den mozes da prosetas na kafe da izlezis so pozitivni luge, zasto potrebna e normala sostojba na organizmot I cirkulacijata na krvta. Sekako bez goemi napori I umor.
Vikendov treba da mi gi donesat i ke pisam pod koe ime...no mene drugarov kaza deka za 3 kutivcinja po 30 tabletki da platam okolu 800 denari...cim stasaat ke pisam
Isto i jas koga pocnuvavme ne mozev da se pomiram deka ivf treba da pravam i si mislev aj ke me naklukaat so se po red i plukni zalepi ama ne bilo taka. Bas sega koga go prasuvavme embriologot sto e problemot sto ne se oploduva taa sama rece abe luge ima nekoi situacii kolku i se da e vo red pak ne biva, ama zatoa ima nekoi sme se krstele kako se fatilo taka da mora verba da se ima deka ke bide koga ke treba da bide
Zdravo zenski,kaj mene sekogas nesto da se iskomplicira,piev dva meseci terapija zaradi mutaciite pa prethodniot mesec piev mikroginon i dr mi rece otkako ke dobies od tret den ke pocnime so kombinirana stimulacija ,denes dobiv se javiv kaj sestrata za da zakazam za na tret den da pojdam na pregled taa mi vika zemi pak mikriginon i na 15 .06 da dojdis taka treba da bide a i dr e na odmor od 06.06,jas prethodno pravev invitro i ne bese vakva postapkata,prvo piev mikroginon posle na vtor den mi proveri hormoni i pocnavme so inekcii,ve molam pisetemi kako e postapkata ,sakam da znam dali me matka sestrata zatoa sto e dr ke odi na odmor
Ve molam pisete sto da napravam,stvarni mi e preku glava od se,sekoja rabota mora da se iskomplicira nesto
Најверојатно ти се погодил лош моментот. Докторот си е на одмор и ти не се уклопуваш во агендата. Едноставно е.
znam znam deka e taka ama ne znam sto da pravam sega,samo tableti me puknaa od hormoni,ne moze taka ne odgovorno sto ima vrska odmorot neli tie treba da se dostapni vo sekoe vreme,jas veke sum vlezena vo postapka,ke se otkazam i ke pojdam kaj drug doktur ne sakam i ovoj mesec da go gubam