Јас никогаш не забележав дека имам меурче, ниту кога ме боцка сестрата ниту кога јас се боцкам. Незнам какво меурче. Мене ме чеша некои 10-15 минутки после боцкање и после поминува...
Имаш во ZEGIN од 2,5 мл, и имаш означено. Како незнаеш дали ке погодиш, па си има цртки. Неможе да не погодиш доза
Jas sekogas imav meurce i koga odev na kontrola doktorot mi rece deka super sum reagirala na niv i bas mu spomenav deka maz mi mi gi stava i deka mislev deka ne gi stava kako sto treba.A on samo mi kaza deka se e odlicno i deka ako ne gi staval kako sto treba nema da bilo se super
Можеби е се индивидуално. Несакам сега да си правам филм дека јас не се боцкам како што треба, затоа што немам меурчиња!
Da stignam doma i ke ti pratam obekavam.snosti se zakasnav i legnav.90 tableti od 400mg 9.20leva neofolat
Zenski zavrsiv vo newborn.super pominav kaj dr.vlatko psihicki me opusti znacit nema cekanje ima mesto kade da sednis voopsto ne e kako sistina ti velat na zakazeno sedni pocekaj a nema mesto.sega cekam da dobijam pa pocnuvam so cikloproginova.za skrecing mi rece ke vidime na ehoto na 2 den menst.da pojdam na eho.kiss site vd sakam
Zenicki jas treba vo pon da pravam onseminacija prva mi e me vodese kuzeska ama ona od pon ke bila na odmor pa inseminacijata ke mi ja pravi adamoska dali nekoj imal iskustvo inace vcera bev na merenje endometrium 6mm a folikulot najgolem 16 mm utre vecer inekcija mislam deka malce me izbrzaa mi rece deka do itre ke porasnat
Tocno taka,pak ke kazam,ne zavisi od nisto,se e do vreme,mesto,pa i sreka,a ne mora da znaci deka ako ne biva ovoj pat,deka sledniot nema da bide.Verba e potrebna samo,i nadez,i nema otkazuvanje
Mila ijas piev dvapati microginon ne oti doktorot ne mozese tuku jas nemozev da pocnam...pa doktorot kaza deka duri bilo podobro taka porano sekogas davale kontracepcija po dva tri meseci
Denes mi gi donesoa neofolik meta se vikaat ima 90 tabletki od 400 mg.pisuva na niv 10.60 leva...Maz mi mislel deka se po 30 tabletki i zatoa 3 kutii mi naracal me zeza ke imas vika za cela godina...na firmata NEOPHARM se tabletkive...Ke pocnam od utre da gi pijam po edna na den treba taka? Jas imam MTHFR 677 heterozigotni mi se no preventivno mi rece imunologot da gi pijam...Vie sto gi piete imate heterozigotni ili homozigotni i od kolku mg piete?
@Kaja82 eve gi moite. @pile30 Jas nemam ispituvano mutacii,samo nemozev da ja podnesam obicnata folna,od vtor tret den mi stvarase tolku silni glavobolki sto nemozev da se sozemam.od ovie fala mu na Bog mi e ok. Jas pijam po edna tabletka nautro. Ne mi gi prepisa doktor tuku gi nauciv od ovde od forumov.stetni ne se vo sekoj slucaj pa da vidime dali ke mi pomognat.