Odlicno znam kako se cuvstvuvas ... isto i kaj mene mislev deka ke se zbudalim ne mozev ni moite doma da si gi podnesam me nerviraa samo ako zboruvaa nesto. Pa posle se konsultirav so doktorot i kazav deka sum mnogu nervozna mi rece da pijam bedoxin. Posle 3 nedeli jas za prv pat si izlegov od doma lele kako od zatvor da sum izlegla . Sto znam i apcinja sum zela mnogu estrofem, aspirin, dekortin, prolutex, po dva pati dnevno i sama mislev i od apcinjata mi e nervozata.. a na muz mi edna nedela ne sum i zboril ic
Se nerviram zasto ne osekam nisto samo gradite me bolat ama vcera poveke sega kako da splasnaa ,neznam veke so da kazam ili da mislam ostavam se na Gospod
Мој совет да си тераш со нормален живот. Поголен стрес е од активен живот да се врзеш во кревет, отколку да тераш нормално. Плус ао шеташ и си во движење, нема да мислиш само на тоа.
Znaci mozam vecer da idam na mekici pa vnuka imam a jas ja nemam ni videno usteA nekako kako da me tistat jajnici matka noga mi se zdrvuva Ili pak se mi e sugestivno veke
Цел де лежиш и си сама со своите мисли. Нормално ќе си го анализираш телото и сите промени. Кај кој доктор беше?
Боби не ти кажа да не се врзуваш во кревет?! Мене секогаш ми напомеувал 2-3 дена повеќе одмор и после нормални активности без многу напор.
Моето правило е ова: правам она за кое мислам е исправно и за кое во иднина нема да имам грижа на совест. Мене полесно ми беше нормален живот него само лежење. Ме убиваше тоа лежење и мислењето, симптомите, интернет...
Sega go gledam izvestajot od koga go napraviv transverot i nesto ne mi e jasno so bukvive i brojkive na embrionite