Кои клиники ги гледаш и дали знаеш отприлика колку би коштало? После толку неуспех во ремедика и јас размислувам на оваа опција, но предпоставувам повеќе си информирана
http://www.pragueivf.com/en/home/ Знам пар што после 19 години тука успеаа. А вториот пар сега се врати и се многу задоволни. Има и цени
Нортвеу клиник ја гледам. Ептен се напред со методите отидени. За цена незнам точно - по форуми што читав колку тука е 2-3к еур.
Nie sakame da pravime transfer so zamrznati embrioni ,a ni se vo remedika, pa da gi prefrlime sakame vo newborn ,ama strav ni e dane ne preziveat , a vo newborn garantiraat deka 100 % se ke bide vo najdobar red.
Jas gi prefrlav od remedika vo newborn imav 3 zamrznato no 2 bea so los kvalitet smrznati i nepreziveea samo 1 ostana i za sreca se e vo najdobar red vece rasteme stignavme do 7 mesec,jas od newborn sum prezadovolna za nivnata strucnost nemam zborovi sto e do niv sigurno ke bide se vo red ako se so dobar kvalitet emrionite od remedika zatoa sto mnogu nekvalitetno rabotat samo da ti zemat pari
Fala ti mnogu na informacijata vo sekoj slucaj dvoumicata sto ja imav malku od malku me ohrabri, bas mi e milo sto ste uspeale so 1 embrionce, imaj lesna bremenost, i neka bog vi go podari najubavoto bebce
А има ли некој искуство или да е чул нешто за грчките клиники за ин витро? Сакам да одам таму зошто Солун некако поблиску, па ме интетесира ваше мислење. И јас не сум задоволна од Ремедика. Второ ин витро таму, завршив со биохемиска бременост. Некако многу е падната услугата таму.
значи неможете да кажете дека Ремедика лошо работеле правев инв таму и презадоволна сум,бремена сум 5 недела,само се молам да си износам до крај...едноставно сте немале срека да се фати,но ке биде..
Биохемиска бременост е кога тестот е позитивен, но бета хцг наместо да расте и да се дуплира, таа опаѓа.
Toa mislev deka se javuva ako go napravis porano testot nego posle tie dve nedeli.Zasto se javuva poradi stop inekcijata so ti ja davaat