Imas vo Eurofarm i Zegin jas non stop zimam i radi rabotata isto mi treba i znam deka imaat nonstop 70% samo nemoj 90% toj ke te gori ke ti se lupi kozata
Jas nejze koga i ja preloracav Sistina kaj nas,mi rece deka se mnogu dobri i tie,i deka mnogu makedonci odele tamu,ama pak se e relativno,na krajot na kraistata kade ti najmnogu odgovara tamu samo da dojdes do posakuvanata cel,a za toa ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet
Конечно ги собрав документите , само да ги земам резултатите од пролактин и хив. Па треба кај матичниот па во фондот и потоа чекам одговор нели? Мене докторот ништо не ми кажа да пијам пред инвитрото , вие што би ме советувале да земам барем на природна база?
devojki da ve prasam dali posle neuspesno inf imavte problem so menzisot mene ovoj mesec kaj i da e ke me preskokni
jas denes bev na punkcija I utre treba da se javam da vidam dali I kolku jajce kletki se oplodite so netrpeni go cekam utresniot den so sreka neka ni e na site
Различно е изгледа кај секој, јас добив неколку дена откако прекинав терапија, па после тоа на 20-ти ден пак
Во newborn кај Трајковски . Бирол многу го фалат и зборат дека е еден меѓу најдобрите ембриолози , па ќе видиме се надеваме на успех.
Ti stiskam palcinja da se oplodat site i da bidat site vo red i za nekoj den da se vratat kaj mama vo mese i da sedat tamu 9 meseci...Te cekame so dobri vesti
Jas na pretposlednoto ivf odma cim padna betata bidejki zavrsiv si biohemiska bremenost i ja prekinav terapijata i mi dojde sledniot den...a mesecite ponataka mi dojde ednas na vreme a drugiot pat ne i togas se spremav za tranafer povtorno so zamrznati i gi piev Ya3 na Bayer kontraceptivite mi dojde odma posle rozevata tabletka duri i placebo tabletkite ne gi pocnav i pocnavme postapka...Ne se sekiraj individualni e se se e i normalno zosto bomba se hormonite i se dodeka ne se iscistime ke ne sara vaka...
www.spermhope.com - 245usd se za 6 mesecna terapija Prviot pat lani gi naracavme stignaa za 2 nedeli ama imavme problem so carina pa brkaj vrski pa trista gluposti. Sega ovoj pat najdovme prijatel sto si doaga od usa i gi naracavme kaj niv da stignat pa da ni gi donesat radi problemite so carina a i da ne plakame shipping do mk 40usd Slobodno pisi mu na toj sto gi izmislil apcinjava dali moze i za vasiot problem odma vraka na mailovi
Dobro utro da prasam tie sto piete ili ste piele cikloproginova dali imate nekoi nus pojavi. Prvite denovi mi bese katastrofa vrtoglavici,nemam sila za nisto,mi se spiese,nagon za povrakanje.Deneska mi e 10 tableta a 3kg. vo plus
Ne se sekiraj tie 3 kg ti se voda so e normalno so zadrzuvanje tecnosti so pienje na hormoni .Koga ke dobies ke se izdises pij samo mnogu voda po moznost prolom da vidis kako ke ides poredovno da se izmokris