Јас пијам циклопрогинова денес ми е 9 та таблета ама немам никакви нус појави само што имам апетит... Се спремаш за инф? Каде ќе правиш?
Ги завршив пред некој ден, немав никакви реакции Па чекам да добијам Опусти се само и не обрнувај внимание.. и многу течност пиј
Maticniot mi gi dade za sreduvanje na hormoni seuste sobiram dokumenti zdravje na esen ako mi odobrat od fond ke se spremam. A kade.....seuste ne sum odlucila. Ti kade ke pravis?
Devojki denes mi e 6 den od punkcija,no denes me boli levata strana od kicmata I dolniot del od stomakot dali e toa normalno mnogu se plasam
Mene mi e 9 den pa neznam imam nekakvi bodeZi vo jajnicite ama za mig se gubat drugo nemam promeni osven psihata sto me ubiva Tesko e znam samo si mislime i citame barame simtomi si se tesime pa se razocaruvame.Osven da mislime pozitivno i da se podrzuvame nisto drugo ne ni preostanuva
Da bas taka e vo pravo si. Cekanjeto me ubiva ponedelnik treba da napravam test I samo na toa mislam kako ke bide so ke bide.Gospod neka nie na pomos na site ❤
Te molam pisi kako se vikaat apcinjata sto gi naracuvas od amerika kolku cinat i po koj pat gi naracuvas. I kakvi se efektite.
Здраво Феминки. Дали може да ми кажете колку време чекавте од Фондот за да ви одобрат бесплатно инф, и за колку време ви го направија во некои од приватниве болници? Позззз