Лазаревски во Систина. Генерално ако не примав терапија ќе беше 45000 значи, а која е разликата со другото, не знам... За среќа и ова беше успешно
само што направив тест, и тоа чур чек, и веднаш ми се појави една јако црвена линија ( контролната), и после 30сетина секунди слааба втора, дури мислев дека само јас ја гледам... по 2 митути стана едвај видлива, ама далекуе од контролната, сега незнм дали е тестот позитивен, на 11 ден сум од ЕТ, мислам дека би требало да е поцрвена , да почекам денес и да одам утре на испитување преку крв? или да одам уште денес
На 11ти ден ако има линија (бидејќи може да е уште рано) секако ќе биде многу бледа. Подобро почекај до утре. Мене тогаш ми имаа забрането пред 16ти ден да правам тест воопшто Ти држам среќа!
да, и мене ми рекоа на 14 ден да испитам преку крв, ама како што читам, кај некои уште на 9 ден покажало, сепак ќе почекам до утре, ме теши тоа што сепак има некоја 2 линија, макар и едвај видлива
Волшебна, немој да се грижиш и да си создаваш притисок. Кај секој е разлиично. Најубаво е да почекаш до 14 ден, ете го каде е. Вака со проверката и со тестот само притосок си правиш за себе. Ќе видиш се ќе биде добро и уште нешто, што помалку читаш по интернет, поолабавена ќе си. Уживај си и одмарај се
Мила ти издрза цело лето, чекајки да направис инвитро, ја издрза целата процедура сега и сега издрзи усте некој ден, оди направи си тест преку крв! мозеби се усте не е доволно голема вредноста за да показе точно! не очајувај пред време, биди трпелива усте два три дена и не прави сама тестови туку отиди они нека ти потврдат! Ке биде се во ред, јас сепак мислам ке славиме тукапоздрав и се најубаво, од срце ти посакувам да слуснес радосна вест
volsebna jas mislam stom se pojavuva vtora linija na testot sepak znaci bremenost.i utre ke ne izraduvas
Волсебна мозеби е подобро да одис задутре, нека помине усте малку време, , затоа докторите советуваат да не се прават многу рано тестови, видис сега мозеби воопсто нема место за разочараност а ти се нервирас! мозеби тестот не показува како треба, или е рано, па затоа е сами бледа цртка, а ти во медјувреме се нервирас сто не е добро за плодот! ајде заборави на овој тест од денес и мисли на добро, ке успеес сигурна сум! стисни заби усте еден ден, ние сме со тебе сите тука и те поддрзуваме
Волшебна, ако се појавила втора црта па макар и најбледа да е викат дека е бременост!!! леле дај боже да ти ја потврдат! одвај чекам вести да се израдувам за тебе!!!! поздравче и не се секирај туку уживај си во надежта. дај боже и јас да видам втора црта па макар и најтенко видлива преку глава ми е од една црта веќе...
само што ги зедов резултатите, на 12 ден од ЕТ, HSG ми е 102, 74 ml, не се разбирам баш, ама би требало над 100 да е бременост... уште не ми се верува, утре ке се јавам во Ремедика да ми кажат што понатаму, ајде сите што чекаат да го дочекаат истото!!! Ви благодарам и вас на поддршката, и на бога!!!
cestitki volsebna jas utre ke odamam za test preku krv kazimi samo dali vo remedika bese i kolku vreme se ceka rezultatot ?
Реков јас дека за некој ден ќе славиме... ептен се израдував ете видис дека без врска се нервирасе оној ден, ама сега конечно ја имас радоста сто дооолго ја чекасе и нека ти е со лесно Волсебна честитки, браво.... сега узивај, опусти се и ти посакувам бременост без мачнини и повраќања Се најубаво мила
не бев во Ремедика, бев во обична клиника, 500 ден е и се чека 3 часа, сеуште се немам јавено во Ремедика да им кажам, утре
Честитки Волшебна, дај Боже на сите да ни се посреќи еден ден и да славиме заедно. Со лесно мила Инаку, ме интересира, која беше причината за ин витро во вашиот случај?