Jas prvite denovi posle transfer imav t okolu 37, veke ne, se vrti oklu 36. Jas mislam deka sekoj organizam reagira razlicno. Aj da prasame dali ima od onie sto ostanale trudni a nemale pokacena t? Mesinja pojavete se
Девојчиња. Не си ја оптоварувајте психата со барање симптоми. Кај секој е различно - два исти организма нема.
mene mi e 4ti den I najiskreno ne se mislam sto I kako ke bide se e gospodova rabota kako sto vikate I jas mislam se fatilo inace ovie denovi lezam izkeguvam na terasa si poseduva I mnogu sum relaksirana si gledam komedii tv I taka znaci sega se e na dedo boze neka ni e so lesno I srekno I site da si vidime || crticki
Јас сакам тие антителата да ги испитам пошто 3 пати ништо не се оплодува кај нас....тоа ќе даде некаков одговор се надевам. Инаку мене клексани не ми дадоа а мајка ми на пример си има проблем со тромбоза
Devojcinja ve molam dami kazite kakvo iskustvo imate so dobivanje mendtruacija posle pienje na mikroginon.Jas poslednoto apce go ispiv vo cetvrtokot.Denes kaj 3 casot popladne imav malku kafeav iscedok.Sega nemam nisto .Dali dago smetam kako prv den mesnstruacija neznam sto da pravam.Ve molam za pómos
Jas posle mikroginonot sum dobivala za tri do cetiri dena, mislam deka ubavo treba da ti protece, eve neka pisat i drugite clenki.
Da Nadine e vo pravo posle mikroginonot krvarenjeto ne e isto namaleno e mene vo tekot na cel den edvaj edna uloska ke mi se isprljase.
Mene posledno apce mi bese vo ponedelnikot,od petok imam kafeavo,duri sabajlevo cista crvena krv ama kolicinski mnogu malku,taka da tebe ti e uste rano,denot so sveza krv ke go smetas za prv.
Сакам да ве прашам, вие пто примавте Puregon по 3 инекции одеднаш, дали ве болеше главата од него? Денес ми е втор ден како почнав со Puregon, и главава ме искина од болка. Инаку, никогаш не ме боли глава, освен кога имам напад на мигрена, кој воопшто не го ставаам во главоболка. Тоа е нешто друго. Или пак, можеби од промениве воп времево ме боли главата?
Jas mislam deka od vremeto ti e. Jas primav po 3 puregoni i ne pamtam nesto glava da me bolese od niv
Дaли некoј пиел ФOЛГАРД и кaде сте гo нaбaвиле? Требa дa пoчнaм дa гo пијaм бидејќи имaм мутaцијa нa МТХФР генoт.
Da ve prasam ,dali nekoja ima iskustvo so Prolutex ? Jas primiv 9 a na 8 mi se pojavija crvenila i mali sitni bruncinja na stomakot okolu bockanoto, pa od naredniot den dr.Tase mi preporaca Crinone gel da stavam. Dali ste imale vakvo iskustvo ?