I jas pijam femibion,vitamin C,cink i folna,a mazot mi isto femibion,cink,vitaminC i spermotrend.Vcera mi prepisa poliginax za mene i citeral za mazot mi.
@Libra88 srce ne se panici moze bi e greska i kaj nas se sluci maz mi ispituvase vo farmahem vo gjorce i ispadna deka slabo podvizni nad 56% kao ne e dobar neznam sto a posle i vo gak i na drugi mesta seka de iskacase predobra deka e na procistena imase po 26 milioni a tek neprocistena samo dzabe ne izvadija od pamet srce odi negde napravi na gak na ova privatnive neznam kolku moze da im se veruva a pogotovo ako nosite od doma materijal na toplovo vreme mnogu znae da pokaze slab spermogram znaci samo na lice mesto davanje materijal i odma da se ispita ne se sekiraj ke ispadne se dobro ke vidis
Ne nosevme od doma mila, tamu go ostavi primerokot. Za dve nedeli povtorno ke go pravi. Kazete mi za na Gak, Histologija ili 8mi septemvri, moze opsht matichen da mu dade uput ili mora urolog?
На хистологија да направите, нас докторот ни препорача таму и докторите се добри и посветуваат внимание. Му треба упат од матичен ние чекавме месец дена термин.
Devojki znam deka ima veke pisano po neznam koj pat ama preku mob.nemozam da gi najdam aj ako ne vi e problem od kaj naracuvavte metilfolat od 1 mg i treba na edna drugarka pa da i kazam nema koj da i donese od bugatija ako ne e problem pisete mi pozd
Ah....mojata bremenost zavrsi vo 6 ta nedela :'( so lesno neka mi ti e na tebe da si sedat tamu bebinjata vo slednite 9 meseci...te cekame so visokaaaa beta
Na histologija najmerodavni rezultatit moze da dobiete...maz mi cekase 2 nedeli termin si otide tamu si ostavi i za 2 dena imase rezultat...tamu gi citaat mnogu dobri profesori.Maz mi najlos imal vo remedika...
OOO zal mi e......IZVINI !!! Ti blagodaram na poddrskata i imaj nadez ke bide povtorno i kaj tebe....
Девојки дали некој од вас има примано клексани за време на стимулации? Како ги поднесувавте? Јас почнав од вчера заради хомозиготна мутација на МТХФР. Цела вечер си го слушав срцето. Местото ми е зацрвенето. Ве молам за ваше искуство со клексанот
Devojki super pomunav na punkcija pomina i toa,mi izvadija 2 j.k. samose nadevam ke se oplodat daj Boze so Gospod napred da bidi se vo red.
i mene mi kaza isto ,deka imav spontan abortus ovaa infuzija ke pomognela da se reducira dejstvoto na antitelata koi go smetaat plod kako strano telo,primiv edna pa posle zdravje ako bide pozitiven testot uste 4 ke primam
Jas pijam folgard i go nabaviv od amerika ,drugarka mi tamu zivee pa ja zamoliv da napravi usluga i mi gi prati po posta od prilika za 10 dena mi stignaa
ne se nerviraj oti se dve jk I mene mi Izvadija 3 a samo 2 mi se oplodija i bea mnogu ubavi a imase zeni sto im izvadija poveke a im se oplodija po 2-3 ako dobro zrela jk ne se sekiraj so lesno i so sreka