da ama poslednite denovi se najteskI mislam vo cekanje a mene mi rekoa vo ponedelnik da pravam test ili preku krv
Ne mi kazuvaj, vremeto ne ti pominuva,mi se cinese deka denot namesto 24 casa trae 48 ...Ke izdrzis do ponedelnik
Mene me maci neke dami probie nabrisenje nekogas ima nekogas ne jajnici me bolat kako za dobivanje a aber nema da probie ke me poludi tocno eden mesec od neuspesen rezultat
потоа ти се нормализира така јас си велам можеби некоја среќа ме огрејало а од друга страна па ај да не си давам надеж цела сум прашалници
jas duri i test za bremenost pravev, sega mi e tret mesec i se nadevam deka nema da dobijam pravev ivf minata sedmica so zamrznati
Ме интересира тие што правеле инф.во Њу Борн после трансфер каква терапија даваат. Знам дека е различно кај сите и зависи од случајот но дали добра и доволна за успех, т.е се што е можно за задржување на ембрионите?
Davaat srcka davaat obavezno clexani progesteron depo inekcii na sekoj 4 dena dekortin 5 dena utrogestan 3 pati po edno aspirin ako zaboraviv nesto neka me dopolnat se e sreka mila kako ke gi prifati organizmot ti posakuvam sreka i uspeh
Така имам читано по форумот. На геникологот му нагласив да ми пише мејлот. Јас утре за сигурно ќе се јавам пак.
Devojki pomagajte,mene pocnuva da me faka panika,vo vtornikot mi bese 12 den od ET - pravev testovi i ispadnaa so vtora bleda linija,napraviv i beta izleze 41,8 dr. mi rece so sreka bremena si. Ama mene pocnuva da me faka panika bidejki nemam nikakvi znaci na bremenost....kazete koga se sekavaat prvi simptomi ......
Не знам какви симптоми очекуваш Може и никогаш да не ги добиеш, освен стомакот што ќе почне да ти расте
Sekoja zena Ima razlicni simptomi primer edna moja bratucetka nemase ni gadenje ni stomak bolenje i pa bolenje gradi zatoa ne se sekiraj i imaj lesna bremenost jas ponedelnik mi e 12 den od transfer ke odam proveruvam krv so sreka na site