Ова ти е името на Бороваја матка на латински - orthilia secunda Обиди се во некоја билна аптека да најдеш. Би требало да ја има. Види на Google Images како изгледа.Btw, Еве и линк за неа нешто - http://nmd.mk/selectedarticle.aspx?cid=19507&scID=2133&l=63 Јас ке побарам. Ако најдам ке ти пишам. Поздрав
I preku latinskoto go barav cajot, pretezno samo vo ruski apteki go ima, taka barem jas go najdov. Ovaa apteka demek vo USA, si rekov po sigurno, ama eve seuste cekam. Blagodaram za linkceto, od tuka i jas razbrav za borovaja matka Eve od kade jas naracav http://www.aptekastore.com/
A be mnogu eftini se, poveke za transport se plaka otkolku za cajot. Eve sega gledam na e.mail mi stignala poraka, otkazana mi bila narackata a parite vrateni na karticka. A go izbrisale i cajot od web sajtot, izgleda go nemaat vo zaliha. Ke probam preku drug sajt, ako uspeam nekade, ke spodelam
Feminki ako moze edno prasanje edno moja bratucetka saka da ide vo new born na ivf I ako moze da mi kazete kolku kosta tamu ivf fala vi mnogu
Ke moze da mi go pustis rezimot na ishrana, ako sakas, od prilika da se vodam po nego. Mene usno samo mi akzaa sto smeam, a sto ne smeam da jadam i tolku
Ne si kompliciraj, jadi si se osven leb, testenini, blago...jas samo toa go praktikuvav, gledav da ne vnesuvam jaglehidrati. He si pravi steresovi, ne ti trebaat, treba da si relax + I Leto e ovosje I zelencuk kolku sakas So sreka
Mene ne mi dadoja poseben rezim na ishrana ni pred transver ni posle transver,samo mi rekoja 4-5 dena da odmaram poveke da lezam,da jadam i da pijam se sto mi se jade i pie i naj normalno da se ponasam samo da ne krevam tesko i mnogu da ne se preopteretvam.
Kolku bile sto nemale rezim pred ivf I imale pozitiven rezultat...znaci ova e poveke kako sovet, sosema neznacitelen pridones za pozitiven rezultat..Eden mesec ne menuva tolku mnogu, samo nesto pridonesuva.. Bitno e da si positivna I opustena..jas za moeto bev blokazi cela, desnava raka mi bese kamen ladna a telovo mi vriese i toa same od sto bev stegnata.. Pravi kako sto ti rekle I ti posakuvam positiven rezultat
Pa i jas taka planiram uste utre,zadutre taka pojke da polezam i posle najnormalno se da si pravam ama bez mnogu zamaranje pa sto e Gospod nikoj ne e,so Bozja volja ke uspeemehug:
Zdravo na site, dali moze nekoj moze da mi kaze iskustvo i da se podsmiram lace ... Denes mi e 13 den od transfer i sabajle ne znam koj cacako ne matera da na napravam test a utre mi e denot za b hcg i dali moze da e testot negtiven e utre da bide i ima visoka vredost na b hcg... Dali imal nekoj iskutvo vaka .. Vi glagodaram mnogu
ok ke ti pisam ovde znaci mm redovno jadese jatki posebno indiski orev on e najdobar za spermogramot mu pravev taka desert da kazeme so dve lazicki cist domasen med sekoja vecer i malku jatki dali ke e orevi dali lesnici pomalku i maticen mlec po malku jadese redovno domati neprskani so pesticidi oti imat likopen koj isto e dobar za plodnosta piese sumlivi tableti na amos vital od zegin sto sodrzat vitamin a c e i cink i selen i folna mislam oti imase sumlivite tableti se okolu 140 den gi piese tri meseci otprilika i sega ne e pravil skoro nov spermogram no posledniot bese super dobar e soncogledot nepecen za spermogramot bogat e so vitamin e pa sega mu davam da jade i soncogled barajte cist domasen med ne od market zasto tamu prodavaat i lazen med potocno pcenkaren sirup mislam oti se vikase li taka nekako