Jas licno nemam takvo iskustvo, no koga bev za proverka na bhcg prasav dali moze na domase test da ispadne negativno, a preku krv pozitiven rezultat? Sestrata kaza da, ima takvi slucai, koga podocna se implantiral embrionot. Ne se sekiraj, ete kaj mene bese pozitiven na domasen test uste od 8mi den, pa proveruvav sekoj den i bese pozitiven i bhcg pozitiven, za po 2 dena da opadne vrednosta....biohemiska bremenost. Kako e Gospod nikoj ne e, ti posakuvam utre pozitiven rezultat.
Девојчиња, дај пишувајте кирилица и употебувајте интерпункциски знаци. Пишувате огромен пост, па и најдобриот совет да сте го напишале тешко е да се прочита. Мене ми е тешко, а сакам да прочитам. Јас често од телефон пишувам и ставив кирилица. Ај што е правило на форумот, туку и полесно е за следење. Сите андроид телефони имаат македонски јазик.
da mozno e ako betahcg e pod 25 togas domasnite testovi ne pokazuvat pozitiven test a se sto e nad 5 znaci bremenost
ok ke gi stavam na mobilniot imam mk fontovi ama koga ke probam da se najavam mi vika pogresna lozinka se izvinuvam najiskreno za se oti sum nova ne mi se jasni mnogu raboti
sega pisam od kompjuterot utre ke vnesam mk fontovi na nego bev kaj lazarevski no sega se dvoumam dali da ostanam kaj nego ne sum nesto mnogu zadovolna od nego bas
I kaj mene bese biohemijska bremenost, i uste ne mi e jasno sto e biohemijska bremenost, sto ustvari se slucuva vo organizmot za da dojde do biohemijska bremenost.
Малку е досадно ,посебно што претходно сме биле физички активни,ама кога ќе се сетиме за која причина го правиме сето тоа... ќе си речиме дека се се издржува ...... Поминав и јас по тој пат мене веќе ми е 16 ден од ЕТ. Среќно и ти посакувам II на тестот
nesakam mnogu da pisam oti mozda ke ostanam kaj nego mozda ne zatoa i barav da mi kaze nekoja od clenkite iskustvo od new born klinik sakame so mm da otideme dotamu pa da videme dali ke ostanam kaj lazarevski ili ne
Тука сме за споделување мислење. И јас имам да му најдам маани еден куп. Имаш доста мислења за њу борн, прочитај наназад на темава. Баш скоро @Miami1 пишуваше.
ne mi ja vide pregradata na matkata na hsg a mi pravese ivf i dojde do biohemiska bremenost pregradata se gledala na snimkata od hsg dr trajanova ja vide i mi ja otstrani so histeroskopijata lazarevski koga go prasav dali da pravam histeroskopija rece ne treba a e trebalo posto prviot pat imav blighted ovum a vtoriot biohemiska bremenost napravivme se ispitavme kariogram trombofiliite del mi se ispitani del ne zdravje boze na esen antitelata isto site za sterilitet sto se uredni mi se na mene samo gi ispitaa na soprugot rekoa ne treba posto nastapuva bremenost i dr petlickovski ubavo mi rece najverojatno pricinata e kaj tebe sreca sto seuste sum mlada imam 31 god i sto navreme se otkri oti imam septum a zaboraviv da kazam prvoto ivf go pravev vo plodnost i tase ne ja vide pregradata na matkata na hsgto