Се убацив во темава, ама редовно ја читам, па да ти кажам Таше на почеток гледа со вагинално ехо. Мене и после прв скрининг ме провери и стомачно и вагинално. Мери цервикси ова-она.Подготви си се. И среќно! Во одлични раце си! За недели мислам од последна менструација не е и кај инвитрото исто? За срце ќе те закажи во 9-та. Ептен му го знам распоредов а? И јас бев редовна затоа
некој има ли поднесувано скоро документи за Инф? Ми рекоа во среда ќе разговарале за мене, а четврток ќе ми пратиле. јас поднесов на 17ти минатиот месец. Нормално е ова вака? или само мене ми се случува. одев длабоко во темата од самите почетоци и гледам некои болници избегнуваат летно време инф, и најчесто за одмори, а овој плодност, некој има правено летно време?
Да и на мене ме гледаше на вагинално ехо првиот и подледен пат така да кажам оти вечерта дојде до спонтан абортус
Не би ти препорачала летото да одеш на ивф оти едно е одмори друго странците доагат и тука прават прегледи најубаво е есента ваучерот ќе ти важи6 месеци
Инаку да можно е од аспиринот да имаш јаки болки а осетеш оти имаш болки во желудникот одма прекинувај со аспиринот некое време дури не ти помине болката а видеш темна столица онака црна дури јави се на лекар пропратена со болки во желудник
Женски, за време на пункција, вие кои сте оделе во Ремедика, како се одвива процедуарата. Мене ми закажаа за во среда пункција, се ми објаснија како и што да се подготвам, ама мене ме интересира дали ке може да биде и сопругот откако ке ме стават во соба или не? Дали ке може да ме види... И татко ми, и тој сакал да тргне со нас Па да знаеме што да очекуваме, или ако не дозволуваат пристап, да не се мачи да тргнува воопшто. Еј, и држете ми среќа
Mdb jas pravev vo remedica. Na punkcija vo soba ne pustaat nikoj da vleguva zatoa sto vo sobata se site sto se praveni punkcija toj den. Bidi hrabra ne e nisto strasno.
Cestitki! Ne misli na toa...ako bhcg e nizok togas moze, no ne mora da se sluci biohemiska bremenost.