Јас се јавив во фондот . За две недели да се јавам така ми кажа жената. Да не знаете кога имаат состанок тие од комисија кој ден ?
Hahaha e malada sum zato i Dr.Tase sto pati me preprasvese kolku godini imam i ko ke mu kazev 28 i stalno mi vikase sigurna si deka imas tolku.Toa sto e sto da pravam
Mnogu mnogu si mlada jas na 28 ima v 5jk na 29 imav 12jk mnogu si mlada dusicke ama ajde od navivam za visoka beta sega
зборот ми беше оти првиот пат примав меногон и имав5јк вториот пат примав фостимон и имав 12јк различна терапија различен број на јк првиот пат др таше ми викаше оти левиот јајник ми е мртов а нема врска вториот пат беше дури поактивен од десниот јајник сакав да кажам да не е до терапијата ти што ја примаше па толку малку јк да имаш
Женички мили, да се чекирам 5 јајце клетки, 3 ембриони одлично се развиле, утре трансфер Напомош господ, виши сили, универзум.. на сите!
Па така кажи, не млада си а толку малку! Некогаш некои работи треба да се голтнат, а не јас имав волку и волку. Голема работа колку се. И една е доволна, ако ни е среќата на наша страна. Жената е цо исчекување, ти се перчиш со математики.
Епa незнaм тoa штo ми рече Др.Тaше дa примaм тoa и примaв.Не е битнo еднa еднa тaa дa е кaкo штo требa сaмo