Devojki ponedelnik mi punkcija no denes imam zgolemen sekret prociren.Dali znaete od sto mozi da bidi?
Ние денеска 3ти ден од пункција. Вчера ми јавија дека од 8те добри јајце клетки се оплодиле 6, другите две биле со дегенеративни промени. Денеска пак се слушнавме, ми рекоа дека се развиваат 6 ембриони. Наредно слушање ќе ни биде во понеделник, за да ни кажат колку замрзнале, оти ние сите ќе ги мрзнеме. Го молам Бога да останат сите 6...
Тоа ти е исцедокот кој го имаме сите секој месец, кога се покажува дека следи овулациија. Тоа е најнормално, лигаво е како мрсул, и проѕирно е. И јас имав два три дена пред пункција таков секрет, ама тоа е течноста кога по природен пат забременуваат кој им помага на сперматозоидитие побрзо да се движат. Тоа е нормален секрет, знак кој покажува дека следи овулација. Опушти се, и уживај. Ќе биде се во ред. Секретот е добар знак
Fala ti dase opustam togas mi bese strav.Drzete mi sreka za ponedelnik za punkcijata.Se nadevam deka ke ima rezultat ovaj pat.
Девојки Прогестерон депо каде наоѓате? Нема во Зегин, Еурофарм, Галениум во Супер Тинекс. Остана уште Систина аптека, а овие сите зборат демек веќе не носеле во мк
Девојки јас денес бев на контрола кај др. бета излезе > 5000 ,направивме и ехо 5 недели и 2 дена Повторна контрола за две недели ,ќе го слушаме срценцето на нашето сакано Среќно