После колку време чекаше па да ти го кажат ова ? Јас се јавив и пак истото за недела две да им се јавам.
имам поднесено на 12.05 а предметот ми се разгледувал на 15.06 така ми кажа девојчето на телефон и она ми кажа дека ми фали 4Д и дека би требало да ми стигне писмено известување ... совет за тие што чекаат подобро да си се јават да проверат отколку да чекаат по пошта ...
Па затоа почнувам да вртам секоја недела, но ми кажа жената дека почнале со годишни одмори па затоа се чекало. Ќе се јавам наредна недела пак .
Voopsto da ne se grizis mene mi izvadija 2,pa pri obrabotka na materijal nasle uste edna i site tri se oplodile,taka da kaj tebe ima uste poveke bitno e da se oplodat,ne se sekiraj.
Женски да прашам.. Пошто немав појма каде да одам за прво инвитро си реков ај мојот матичен ќе го прашам па кого прв ќе го каже тој. Мислам логикава моја вришти ама веќе не можев да си ја лупам главата. Па прво име што ми кажа е д-р Снежана Адамоска од Систина. Некој со искуство кај неа? Однапред благодарам.
Jas denes pravev transfer kaj Adamoska, se sto te interesira prasaj vo poraka da ne gi masirame site tuka na forumot
Odnosot na doktorkata mi se dopagja,sekogas e dostapna,nekogas i taa me bara da me slusne.Isto sestrata so nea Donka i embriologot Palcevska site mi se dopadnaa,mi posvetija vnimanie.Denes mi pravea transfer pa ke vidime sto e pisano.Lezam i gi sporeduvam so Plodnost,tamu pravev inseminacija za bez pari da mi garantiraat bremenost ne odam tamu.Plus jas imam dve miomektomii i posebno bese vnimatelna so doziranjeto na stimulacijata.
I jas denes kejfot si go napraviv mu go prativ na gmail na dr tase otpusnoto pismo od histeroskopijata da vide zasto jas ja zagubiv bremenosta vo6 nedela on me obvini mene oti ne sum stavala tri pati dnevno utrogestan tuku ednas da vide oti dzabe me obvini negova e greskata sto ne e videl oti matkata ne e vo red oti imam pregrada na matkata i toa golema sram da mu e samo tolku ke kazam
Zdravo zenski... Me nemase nekoe vreme i eve me pak. Go dobivme vaucerot od fondot i otidovme kaj dr. Dimitrov vo Remedika. Prethodno pravev 2 in vitra vo Sistina- neuspesni. D Sega mu vikam da napravime ispituvanja za 3 da bide uspesno a dr mi vika se e vo red ke odime bez isputuvanja. Bez da proveri nisto mi prepisa Metformin od 750mg i mi kaza da gi pijam. Jas na svoja raka sakam da si ispitam antitela i se drugo. Da me upati nekoja od vas kade moze da go napravam toa i dali nekoja pravela takvi uspituvanja?
So sreka. Da te prasam koe po red in vitro ti e ova? Mislam deka so tebe pisyvav deka 3 neuspesni imase ili greska sum?
I jas isto so preporaka od maticnata pocnav kaj adamoska eve sega sum vo postapka ,sega za sega sum zadovolna
Одличен избор на доктор. Само тоа ќе ти кажам. ЈАс сум кај него и одличен доктор е. Верувај му, и се ќе биде во ред