Prvo mikroginon,pa suprefact,gonal f,posledniot den gonal i merional.Pa stop inekcija i den pred transfer pregnil.Suprefact so namalena doza primav do punkcija da ne nastane hiperstimulacija.Sega primam estrofem,vitamin E,aspirin,dekortin,femibion i estrofem tri pati dnevno.
Devojcinja testot pokaza negativenda odam preku krv da proveram za sekoj slucaj ili ic da ne se macam so velite vie.
Обавезно преку крв. Се изначитав деновиве по интернет за можноста од грешка на домашните тестови при инвитро постапки. Кој ден ти е денес?
Не се секирај, оди направи и преку крв за сигурно А и да не биде сега, ќе биде во иднина. Тоа ни е, таков ни е патот
Да,направив хистероскопија...Почнав со супрефакт и пурегони,сабота сум на ехо и хормони и понеделник пункција,а четврток од прилика трансфер..Имав околу 8-9 фоликули се надевам на позитивен резултат
@Anetaoh ако веруваш сабајле те помислив додека ја отварав фемина. Добар знак е тоа, ќе биде нешто убаво
Zal mi e mila, no mora ednas da se uspee, treba samo trpenie koe se pomalku go imame. I mene mi e mala rezervata na jk so ogled na godinite. A prvo ivf ti bese ova?
Ah trpenie trpenie so godini ama toa e sto e eden den mora da se uspee tesko mi e mnogu ama mora da se izdrzi,da prvo ivf mi e.
nemoj da gubis nadez Zdravje boze I kaj mene ovoj pat Izleze negativno i da vi kazam na site pocnav da pijam eden caj sto 100% se ostanuva bremena ako ne prviot mesec do tretiot obavezno znaci lekot e 5 pari sto vikaat starite cajot se vika MACINA TRAVA OCAJNiCA samo mnogu gorci ali podobro toa nego da se dueme so hormoni ne gubete nadez i so sreka na site gospod neka ni dade na site potomstvo da se raduvame
Nema otkazuvanje samo napred morame.Jas go pijav toj caj ama kratok period,se odkazav neznam zs.Go ima vo Mk.sega ili od nadvor go poracvis,zs jas ko go barav togas go nemase ovde i od Srbija go poracav.
Жал ми е што не успеавте. Ама нема НИКОГАШ, ама баш НИКОГАШ да се откажеме, нели? Првиот впечаток е шок, страв, нервоза, ужаснување. Ама кога ќе се сетиш мила за што се бориш. се се заборава, така? Тоа уште повеќе ни дава сила да се бориме. Да успееме. Нема откажување, ако нешто вистински се сака. Нема. И ова нека не ти биде неуспех во низата обиди, туку поттик кон патот кој ќе ве одведе до прекрасни мали ноџиња и рачиња. Ти посакувам среќа наредниот пат И сликата твоја, кажува се. - Every END is a new BEGINING Те гушкам
Tanicka zal mi e sega toa e jadi si suvi smokvi vo maslinovo maslo i ispitaj vit d i vitex bil dobar za visok fsh i peruanska maka jas si jadam redovno suvi smokvi