ovoj caj ne e od baba rada ova e cisto MACINA TRAVA OCAJNICA I se kupuva od bilna apteka cisto caj ne e mesavina
zenski denes mi se javija od newborn vo petok pravam skrecing i ke pocnam so terapija. tie sto imate praveno kolku se lezi vo bolnica i dali posle imavte bolki (kako menstrualni na primer).jas imam praveno edna histeroskopija pa ne znam dali e slicno. fala vi
nemoj da ocajuvas, znaeme site deka mnogu ti e tesko.isplaci se i spremaj sili za ponataka.mozes da prasas za ifv na priroden ciklus dodeka si seuste pod dejstvo na hormonite(6 meseci). bidi hrabra.tezok e ovoj pat, ama sto mozeme da pravime koga sme izbrani da cekorime po nego. te guskam
На мене овие денови нешто се лошо ми станува ми се повраќа дали е можно одма по хистероскопијата да сум останата природно бремена иако не ми се верува оти 11 и пол години се борам со стерилитет сега се беше во ред од испитувањата инаку
Јас имам вркута купено чај ама не сум почнала да го пијам оти не се пиел со антикоаголанси а јас пијам кардиопирин
https://m.facebook.com/TP-Travar-Lile-Cupceva-Masinova-433419666847493/ Dali imate nekakvo iskustvo so ovie bilki?
da ti kazam Iskreno jas se javiv kaj nejze I mi rece so site dokumenti od ginekolog da otidam kaj nejze za terapija imam mnogu statii citano za nejze pa sakam prvo so cajot da probam a inace 50€ e tretmanot za eden mesec mislam vredi da se proba se
Dva pati se vidov so dr ama mi vikA Ima se sto treba ne ti se potrebni yste ispituvanja... i za prvire 2 in vitra bese se vo red pa neuspesno zavrsija
Da ti kazam slucajno vidov na f Da ti kazam slucajno vidov na fb i aj rekov da prasampa zosto da ne moze da probame.
Moj sovet ti e da si ispitas se od transfuzioloski,imunoloski,genetski ispituvanja,kariotip obavezno na dvajcata partneri,vitamin D i hormoni...i mene petanovski nisto ne mi dade no koga trgnav se ispitav...
Јас стварно не знам зошто толку се противат на испитувањава. Исто добив одговор не ти треба ништо освен кариотип а еве три обиди оплодување не можат да направат
A na kakvi ispituvanja podetalni mislis? Premnogu se opteretuvame, mislime deka se znaeme nie pidobro. Ovde citame sekakvi iskustva i namesro da izvleceme pozitiva, mnogu cesto nekou glavat vo tugji maki i problemi. Ako doktorot taka rekol, znaci deka toj veruva deka ovoj pat ke uspeete... Zosto baras pricina za potencijalen neuspeh? Opusti se, veruvaj mu na doktorot i slusaj go. I ke vidis Eden den deteto ke si go krstis po nego
Da i jas bi te sovetuvala se da ispitas kariotip vrodena trombofilija imunoloski ispituvanja da napraves se neznam ne mi e jasno zasto i posle nekolku neuspesni obidi ne davat se da se ispita
Daj boze od prv pat da imas pozitiven rezultat da ne se maci nikoj prvin psihicki potoa fizicki so neuspeh ama posle 3 neuspesni da ne dade dopolniteni ispituvanja? Ako veruval toj vo uspeh ke go postignal i prethodno taka da nikoj ne ja znae makata na drugiot dodeka ne pomine niz istoto