Фала многу на инфото, само што се јавив и ми кажаа дека ги имаат...сега да се организирам за набавка..
Ne srcka.Samo na konsultacija bev posle neusesnoto in vitro koe bese vo remedika. Momentalno nigde ne sum.Uzivam
Jas dobiv zapek od estrogenot,ama mnogu mi pomaga jogurt balans,nasabajle pijam,do porucek,gotovo.probaj
Ги пиел некој до сега таблетите Дабростон (прогестерон)? Мене ми ги препорачаа да ги пијам 5 дена по 2, зашто после пункција по неколку дена имав многу јаки болки, па на ехо установија зголемени јајници. Се збунив, зашто во упатството пишува дека се пиеле со ред, демек имало стрелка како се пијат, а нема всушност никаква стрелка... Јас веќе испив 3 апчиња
Мене ми се како добар ден тие апчиња и никој не ми рекол пиј ги по ред- сите се исти и не се пијат по шема, уживај си
А нели, си видела и ти во упатството пишува демек по шема се пиеле? Си викам е сега средив работата Супер штом нема шема. Благодарам. А ти зошто ги пиеш?
јас сум ги пиела за поддршка на бременост, ама се пијат и за регулирање на циклус и сл работи. Сум читала упатство ама не сум забележала зошто ќе ми речеле дабростон 4*1 и така сум пиела...
Jas od 5-6 den isto imav temperatira dlanki i stopala mi bea topli i imav pozitiven test zastoa glavata gore i samo nades i verba deka ke uspees i veruvam deka ke e taka
Endokrinolog za sto? Za insulinot li? Mene Dimitrov bez nisto da mi proveri mi dade Metformin 750 mg za skrien seker
Da za insulinot se odi na endokrinolog i jas nemav visok insulin ama oti nemav ovulacii mi go dade endokrinologot dr iskra
Jas utre imam punkcija malku uplasena i mnogu vozbudena,ajde samo so Gospod napred,se nadevam se ke bidi vo red
Za insulinot srcka.Vo new born Tatjana mi dade glukofage(metformin).Gi pijam od dekemvri no nema podobruvanje. Pa si zakazav na endocrinolog.Inace se pijat za podobra ovulacija.