Добро утро, Девојки кои сте во New Born дали ви предложија да одите на озонска терапија во др.Анчевски? Поздрав
до пред некој ден мислев дека тоа важи за мојата состојба (низок АМХ), меѓутоа после дознам дека најверојатно на сите давал и некако не ми беше верна таа информација и затоа сакав да ја проверам... озонската терапија ја даваат како за "подмладување" на органзимот
да јас планирам таму да правам затоа што со др.Анчевски мислам дека се разлика од околу 1.000 ден што реално е многу ...
благодарам ... ова ми значеше доста затоа што не сакав да мислам дека ќе влезам во некој новокомпониран бизнис ... успешно беше инвитрото на пријателката?
jas amh go pravev vo avicena neli toa e da se vidi kolku ti e rezervata na jajce kleti I mi zemaa 4500
Devojki moze ne e tuka soodvetno mesto za prasanjeto, ama sigurna sum deka najdobro moze da mi spodelite iskustvo so histeroskopija na Klinika. Kolku odprilika trae zafatot, kolku zadrzuvaat postoperativno, krvarenje, bolki i problemi posle zafatot ...... ????
Девојки да ве охрабрам! Денес имав позитивен резултат, бета 338, во Њу борн. Прво инвитро, возраст 37, десетгодишна врска, осум години обиди, две инсеминации. Машки фактор со дијагноза астено-терато- зооспермија. Од што не ми се верува неможам ни да се израдувам, се надевам за две недели да се опуштам. Ви посакувам позитивни резултати на сите
Edna vecer pred i edna vecer po zafatot ama jad bev plus laparoskopija kaj teb mozi samo edna vecer.nemas bolki ni krvarenje posle nekoj den normalno funkcioniras.ne e strasno voopsto
Bravo,so sreka cestitki najgolemi.jas sum 3den posle transfer i samo na toa mislam me opusti malku so vestite.cestitki uste ednas
Мене сите ми викаа само опуштено, смирено и одмарај. Е ајде кој може така јас не. Мирував пет дена, шестиот отидов да ми стават инекција прогестерон депо. Седмиот ден излегов на боза. До осми ден имав некои симптоми како болка во гради и јајници и си викам може да сум бремена. Осми ден се разбудив без никаков симптоми, се изнаплакав и отидов на шопинг,исто и на девети ден. На десети ден неможев ништо да јадам од сабајле и од кафето само три голтки испив. Од единаесети ден на работа. И еве позитивен резултат. Секој ден јадев по едно јајце, јаткасти плодови, по пола авокадо. Останато риба, пилешко, грав, леќа, боранија и многу овошје и зеленчук. Незнам дали има врска.Ти посакувам успех