Трансферот заврши 2 ембриончиња се во меше, 5 ги замрзнавме дека едно се поделило на две. . Сега Господ златен, се е во негови раце... Им пуштам среќа на сите кои се во постапка, сите се фини од Њу борн и како што кажаа утре ќе има доста пункции
Фала ти мила, баш ме охрабри твојот пост и ние сме со истата дијагноза се надевам ќе се радувам... Тебе со лесно да ти е, да си имаш школска бременост
Девојки дали вие имавте чувство на страв,паника,возбуда ден пред да одите да слушнете срцева реакција на вашето мало сакано ? Мене ептен ме фаќа страв а не знам од што........
Ozonskata terapija I intra lipidna infuzija se davaat za podobra implantacija, za namaluvanje na natural kilers koi se hranat od endometriumot, embrionite I jajce kletkite. Site zeni gi imaat no nekade treba poddrska na organizmot. Ova vo New Born mi go kazaa.
Ne sum doziveala takvo ubavo cuvstvo izmesano so strav I nemir. Normalno e, sigurno site taka se cuvstvuvaat, daj Boze eden den sto piskoro site feminki da go doziveeme toa ubavo cuvstvo, noviot zivot vo sebe, novoto srcence! Raduvaj se duso ne se plasi, samo pozitivno.
Ти благодарам на поддршката @Stara .....Дај боже сите Феминки да сме среќни и радосни,дај боже сите да видат две црти и да имаат висока бета......сега сум со целосно измешани чувства,не знам дали да се радувам или да се плашам....не знам како ќе помине вечерва.....
Сосема нормално Јас од возбуда дури и кога на ехо го чув срценцето, го прашав докторот дали сигурно е тоа од бебето, а не моето срце што толку брзо чука Ќе биде во ред, отспи сега
Ти благодарам @darcy на утехата,јас помислив дека само јас сум преплашена,односно не знам кое чувство го имам па да објаснам. Се надевам дека утрешниот ден ќе биде убав ден за нас А кога се однесува до спиењето,тешко ќе биде некако Во секој случај посакувам на сите вакви убави мака да имаат Добра ноќ на сите
Samo glavata gore i so pozitivni misli i se ke bide vo red.Gospod neka e so tebe i toa malo srcence sto ke go slushnesh za skoro...Te cekame so ubavi vestiiiii