Ti cestitam od se srce i ti posakuvam se najubavo. Kazi mi dali imase prethodni podgotovki i kakvi i kaj tebe i kaj soprugot i kaj koj doktor bese
Девојки ништо од прегледот,утрово ми се јавија да ми кажат дека др. не е тука и ми презакажаа за утре сабајле (ах кој ќе чека уште цел ден )......
Фала! Ти посакувам успех и тебе. Пред самата постапка фатив ешарихија коли и после кандида од антибиотикот кој го примав десет дена. Направив крвна слика и имунитетот ми беше паднат. Одма преземав самоиницијативни подготовки пиев спирулина, фемибион, метилирана фолна ( препишана од трансфузиолог за хомозиготна мутација на генот Мтхфр од претходно), витамин в 12, в6 и в комплекс и здрава исхрана која секако ја практикувам. Благо нејадев воопшто месец дена, а секако не сум некој љубител. Од Њу борн ми рекоа да пијам фемибион, јас секако веке го пиев.За партнерот не ми рекоа ништо јас му давав витамини, цинк, селен, Е, витамини од групата В, фолна и јаткасти плодови. Кај др. Трајковски, срце е : .
Me interesira za dr. Tatjana od New Born, planiram ivf kaj neze, pa ako ima nekoj iskustvo kaj nea Ve molam da mu kazete.
Ne bi rekla se zavisi do srekata ednas kazav i pak ke kazam znaci ne e kako sto bese koga pocnaa imaat nogu guzvi i nikakva pazna samo gledaat nabrzina da te pominat veke zborime.za kvantitet ne kvalitet
Јас вчера правев кај неа, и сум задоволна ама искрено и многу прашував низ целата постапка, не чекај само на докториве пример пролактинот ми беше поткренат и цело време прашував што со него дане заборави... А за останатите немам зборови, те надгледуваат и убаво за се објаснуваат.. Со среќа
lele devojki ne me plasete sega i jas sakam zdravje Boze da pomini letovo nakaj Septemvri da odam vo New Born ako e taka kako sto kazuva @Elenaaa87 tesko mene
Ne e rabotata za plasenje... sekoj so svojata srekja i iskustvo. Kaj sekoj razlicno. I jas imam loso iskustvo so Tatjana do stepen sto ne sakam ocite da i gi vidam, no ima nekolku devojki tuka sto se prezadovolni od nea. I ne samo za nea, za site doktori sekoj ke ti kaze i pozitivno i negativno.
Нема од што да се плашиш. Секој со различно искуство. И нај добриот доктор има неуспешни ивф. Ако има гужва ке чекаш повеќе и тоа е тоа. Ако тргнеш по овој пат треба трпение и најдобро е да немаш очекувања. Битно е ти да веруваш дека ке биде. Тоа е сигурно и е само прашање е на време. Прво види се со докторката и види каков впечаток ке ти остави. До есен уживај во летото и не му ја мисли толку
Дa знaм декa е тaкa секoј сo свoетo искуствo и среќa,aмa јaс си сум мaлу пaничaркa и сaмo се мислaм кaкo ке биди сo ке биди зaтoa
Ух @tiha кaмo дa мoжев дa не мислaм сaмo нa интернет сум и сaмo рoвaрaм нa oвaa темaaмa мoрaм дa се сoземaм мaлу летoвo дa сoберaм сили зa пoнaтaму.И сaкaв дa те прaшaм Др.Трaјкoвски oд Њу бoрн е пoстo гo бaрaв вчерa нa стрaнaтa нa Њу бoрн aмa гo немaше сaмo Бирoл Ајдин и Тaтијaнa Гуржaнoвa беa.
Ако читај да бидеш информирана. Др. Трајковски е во Њу Борн, отиди и до кај него. Јас само убави работи можам да кажам за него уште откако беше на ГАК. Да не беше тој јас уште ке чекав да се случи бременост природно. Исто е битно дека Бирил е многу добар ембриолог. Прво ивф тие е? Само храбро
Не ми е првo,првoтo гo прaвев вo Плoднoст сегa вo Јуни aмa неуспешнo пa зaтoa сaкaв мислење и oд друг дoктoр.
I jas sum prezadovolna od celiot tim na New born i sto mi bese najbitno koga i da gi pobarav na tel za bilo kakvo prasanje i vo momenti na guzva dobivav odgovor
Zenski poiskusni vo ovaa rabota,brat mi i snaami dobija odgovor od fondot za invitro i sea veke treba da praat kaj dimitrov re medika,nekoj im rekol deka letno vreme.ne se praelo,dali e vistina?