Немa oгрaничувaњa вo oднoс нa гoдишнoтo време (летo-есен...), сaмo нaглaсувaaт декa пoрaди пoгoлем внес нa хoрмoни вo кoмбинaцијa сo тoплoтo време би мoжелo дa дaдaт oтoци пo телoтo, пoспaнoст и мaлaксaнoст, нo немoрa дa знaчи... Нo секaкo немa влијaние врз успешнoстa нa прoцесoт. Им пoсaкувaм среќa и секaкo успех
женски со циклопрогиновата завршив на 28 а еве уште не добив. некоја од вас пишуваше дека се добива после неколку дена ама искрено почнав да се секирам. ако не добијам до утре им звонам во њуборн не знам што да правам. претходното ифв пиев јасмин таблети и добив 17 дена од кога почнав да ги пијам.кога ја прашав анитка бидејќи беше рано ми рече не се секирај сега си под наша контрола? поздрав
Не се секирај, јас добив после 12 или 13 дена. Полудев. Отидов кај докторот на 10 ден, ме виде на ехо, рече се е ок и добив после некој ден. Кај секој е различно.
а бе кога не сакаш да добиеш доаѓа како швајцарски саат.сега кога треба не доаѓа?а супрефактот ти стигна?вака ако продолжам колку шишиња супрефакт ќе ми требаат?
Исто и јас едвај чекав да добијамМислев дека нема да ми стигне ама на десетиот ден ми намалија на 0.3 и ми стигна. Имам малку ми остана ако ти притреба пиши.
Девојки морам да ви се пофалам(јас сум прескреќна па морам да споделам и со вас) Денеска за прв пат сум среќна што слушнав еден прекрасен звук ЗВУК НА ЧУКАЊЕ НА ЕДНО МАЛО СРЦЕНЦЕ Посакувам сите да го доживеете тој ден,тие што веќе го имаат почувствувано тој момент знаат колку е прекрасен и возбудлив,од возбуда дури солзи ми потекоа.
Е добро де имаш време за добивање, денес ти е 4 ти ден откако заврши со циклопрогинова... Не се секирај за без потреба ако ти притреба супрефакт имам јас цело шишенце и само позитивно. Кај кој доктор си во Њу борн? И кој е вашиот проблем? Ти посакувам среќа
Nemoj da ocajuvas I rano e proveri najsigurno na 14 den. Ti posakuvam da e pozitiven koe ivf ti mene mi bese prvo noza zal ne uspeavme ali so gospod napred ke bide so sreka
Ljubovce super milicka stom ste gi slusnale otcukuvanjata na toa malo srcencee mnogu se raduvam za vas jas pak dobiv mnogu porano ciklus 1nedela porano duri iako mojot sekogas doaga porano no ova e premnogu rano
Не е вистина. Се прави и во лето, ама тогаш фаќаат одмори, многу е жешко, лудуваат хормоните, ама се прави. А ако не им се брза нека си почекаат до септември. Ако чекале толку време, може да почекаат уште малку. Мене ми е доктор Димитров и само пофални зборови имам. Нека им е со среќа
Da ve prasam vas so pogolemo iskustvo denes na 12 den od transfer napraviv self clear i bese negativen,koga se izbrisav imase kako kafeavo necisto so bolki vo matkata i sega prestanaa.Dali da ja prekinam terapijata so estrofem,utrogestan,aspirin,kordipin,vit e ili mora da napravam test preku krv?