Mene prvpat mi go otvori i me bocna sestrata kaj maticnata da mi pokaze i mi stavi pamukce so alkohol,taka i prodolziv da go cuvam so potopeno pamukce vo alkohol i nazad vo kutijata. So sreka i lesno da ti e
Фала на одговорот.Јас па така го оставив во кутичето во фрижидер.Сега натопив фластер со алкохол на сунгерестиот дел.
Kako se lepi hranata za jajnicite???Ova prv pat go slusam vo zivotot,ne treba mnogu mrsnotii i debelina no poseben rezim...pak nekoja nova moda od doktorive.
Da taka e orizot lebot imaat jaglehidrati vo sebe i se lepat za jajnicite golem del od nutricionistite go kazuvaat toa
Ne e nova moda toa jas odamna gi isfrliv od ishranata niv se lepat se talozat jaglehidratite na jajnicite
Дали тоа само нутриционисти или и лекари го кажуваат? Секако дека човек треба здраво да се храни, ама пак не треба и да се претерува.
Devojki eve i jas da prijavam uste edno neuspesno veke treto in vitro.Ovaj pat mnogu se nadevav ama nisto.Nemame poveke ni pari ni nervi.Neznam stoke pravime ponatamu.
Koga dobivte ciklus posle neuspesno in vitro?Pri brisenje odvreme navreme imam kafeavo i bolki so bodezi,ama cista menstrualna krv uste ne?
Zal mi e,nema utesni zborovi za toa sto go pominuvas...ama ke soberes ti sila za ponatamu.Ke bide,ke vidis...veruvaj
Жалам мила. И јас сум во истото, а демек ќе те тешам. Ова ќе кажам од моево искуство - Одмори се сега физички и психички и не мисли на тоа, па после тоа само ќе си дојде што понатаму. Сега најважно од се е: ГЛАВАТА ГОРЕ!
Devojki opustete se koga najmalku se nadevate togas ke bide. Jas imav 3 neuspesni so po 3 embrioni vrateni, 4 pat mi vratija samo 1, bev bez nikakva nadez si Kislev od 3 ne bidna nisto sega 1 ke se fati i bas toa edno uspea taka da sekogas postoi nadez
Otkazuvanje? Nikako!!! Nervi izgubeni sekako, no ke se najde sila za ponatamu. Sledniot pat mozebi ke si imas 2 ili 3 dusicki vo tebe.
Ana zal mi e dusicke no ne se sekiraj ke se najde resenie za se nema otkazuvanje sega napravi se od ispituvanja koga ke mozes sto nemas napraveno ako nemas ispitano vit d ispitaj
Se imam ispituvano genitika transfuziologija imunologija histrroskopija natural kilers vit d i se e vo red a nema uspeh.