Ah mila dusicke zal mi e te prasav za vit d oti dr trajanova mi kaza oti kaj golem del od parovite nedostatokot na vit d e pricina za neplodnost i treba da e nad 30 kaj tie sto se borat so sterilitet jas sega ovie denovi ke pocnam da pijam virak i ke pocnam da pijam selen dobar e za implantacijata na embrionite
женски едно прашање денес почнав со пурегон да се боцкам ама некако ме болеше? претходното ифв се боцкав со фостимон и не ме болеше? нормално е ова со пурегонов или не се имам боцнато како што треба? иначе денес бев во њуборн пошо вчера добив конечно и не можеа да ми земат крв замислете не ми течеше крв од вениве?истото ми се случи во понеделникот кога ми земаа крв за ддимери овде кај нас во државнава болница ама некако извадоа.денес 3 пати и ништо.ми рекоа понеделник на контрола ама тогаш ќе МОРА да ми земат крв. кажете што да правам? поздрав до сите
Дали ви стигна одговор на вие што чекате од фондот? Четврта недела чекам, сабајле се јавив и ми кажаа имаат денес комисијата состанок утре од сабајле јави се. Не знам веќе што да мислам.
Од ова супрефактов ме чеша местото кај што се боцкам и ме нервира на жешково,сакам да се чешам ама трпам знам нечини.А денес и како брунче еве ми се направи изгледа поплитко ја пуштив инекцијата.Инаку не ме боли ич
@Miami1 полека вбризгувај и убаво оптегни ја кожата меѓу 2 прста и крено нагоре и таму боцкај. @bebaa држи го повеќе алкохолот и полесно ќе ти е.
http://biotexcom.com/ cisto informativno, najdov edno linkce za surogat majcinstvo, donacija na j.kletki, i se ostanato.
Mila, samo neuspesi citame na forumov vo pisledno vreme, no veruvaj ke pocnat da se redat uspesite, trudnicki zeni, a megu niv I ti sekako. Veruvaj vo toa deka sledniot pat e tvojata sreka. Morame taka.....nas taka ni bilo pisano, srekata da dojde podocna.
Kade pravese invitro i kaj kogo. Pa prasuvaj dali treba ispituvanja da napravis sto e pricinata za neuspesno. I ne se otkazuvak.
Женички едно прашање - Дали знаете некоја да имала успешно инвитро на природен циклус веднаш после неуспешно?
Devojki edno prasanje...Imeno bev vo New born na konsultacija so Dr.Birol, prvicno mi prepisaa rezim na ishrana koj isklucuva blago, kompir, oriz, testenini , beli peciva,,gazirano. .Se navedeno e izricito zabraneto ...Pa prasanjeto mi e dali ima nekoja od vas sto go sproveduva ovoj rezim na ishrana da se konsultiram sto bi mozelo da se konzumira ?
Jas momentalno sum na toj rezim na ishrana. Prasaj sto te interesira vo poraka da ne ja opteretuvame stranata na forumot.
И јас сум крупна имам 85 кг. Но и висока сум , кога јас разговарав со него мене не ми спомна никаква диета. Оваа диета можеш да ја најдеш кај ендокринолозите , убаво е објаснето таму што да се конзумира а што не.
Зашто со донирана сперма? Мм е дијагноза азооспермија но со тесе се успеа на се најде како што ми кажаа доволно материјал за инвитрото.