женски вие што имате примано пурегон.сега примам 200 мл.ама многу е досаден за боцкање...ме пецка и долго трае вбризгнувањето?.до крај терам со оваа доза или?со фостимонот полесно ми беше...
Јас се боцкав со пурегон, точно е дека болат едно 20 тина мин.лежи после тоа стани. Со пурегон ќе се боцкаш до пункција, ама најверојатно ќе ти намалат доза. @meckicka во Њу Борн кај Татјана
Gospod e golem od srce ti posakuvam da si imas najlesna bremenost i za devet meseci da bides najsreknata mama..
да 4 и кога ќе се наполни шприцот мајко мила колку има за вбризгнување.па плус дека пополека ми се чини цела вечност трае.,,, се за бебе ќе направам, само да имаме успех да пријавам 3 модрици си направив ама ќе помине и да го пофалам мм се престраши и ме боцка и дури понежен е од сестрите 100 пати.
И јас се спремам за инвитро. Пред да почнам со боцкање ме пратија да испитам овалијална резерва и нешто со инсулин. Е сега првото е добро но пишува да се испита инсулинска резистенција бидејќи границата е 277 а моево е 274,3. Има некој искиство со нешто вакво? Неможам да дочекам уште сигурно една недела додека отидам кај гинекологот.
Zenski imala li nekoja iskustvo so nekoj blizok so seminom na testis?Veke ke puknam od sekiracii,ne mozam da si dojdam vo sebe,iako sekade pisuva deka e uzlecivi,sepak ne mozam da si dojdam vo sebe.izvinete sto prasuvam ovde,ama nema kada da prasam,nema nikakvi forumi na ovaa tema
честитки мила,значи врсници ќе ни се со лесно бременостаjас уште не сум опуштена ,последната контрола беше се во ред,ама тремата не поминува,поздрав мила и уживај
Nisto @pandelka, denta sto go vidov - rezultat pocnav da se podgotvam za odmor. Utredenta trgnavme na eurotrip so drustvo, 4 semejstva bevme, malku se odaleciv od problemot i mislite. Sega se vrativ vo realnosta. Jas imam 1 invitro i 1 transfer so zamrznati embrioni. Ne bi probala pak, ova te ubiva i psihicki. Momentalno se trudam da se oporavam, pocnav so trcanje na kej sekoj den po 5 km, da ja isfrlam taa negativna energija i otrovi od stimulacii. Vi blagodaram na celata podrska, bez vas ne bi mozela ni do tuka.
Ајде Мила Господ е голем, ќе биде и кај нас, ќе не огрее сонце!! Откажување нема, во никој случај! Убаво си направила со трчањето, посвети се и на нешто друго плус, заангажирај се колку што можеш повеќе, така времето ќе летне и ќе е полесно. Јас декември ќе чекам срцева акција а ти веќе да ме чекаш во труднички- договорено
POTSETI STO BESE PROBLEMOT KAJ VAS KOE INVITRO TI E PORED I KOLKU GODINI.IMAS.tI POSAKUVAM UBAVA I LESNA BREMENOST.